Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και για 15η ημέρα οι αγώνες για το “Ηράκλειο” Ζαρός-Φήμη Tennis Open 2017. Το Τουρνουά που έγινε θεσμός συνδιοργανώνεται για τετάρτη συνεχόμενη χρονιά με την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Ηρακλείου, το μοναδικό μεταλλικό νερό της Κρήτης Zαρός και τα Κρητικά αναψυκτικά Φήμη.

Καθημερινά οι αγώνες ξεκινούν από τις 5.30 μ.μ. και διαρκούν έως και αργά το βράδυ με πολλά παιχνίδια στα 8 γήπεδα του «Ηράκλειο». Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί συνολικά 350 αγώνες σε εννέα κατηγορίες μονών και διπλών, ενώ για να ολοκληρωθεί το τουρνουά απομένουν ακόμα περίπου 50 παιχνίδια. Όσο περνάνε οι μέρες οι αγώνες γίνονται ολοένα και πιο δυνατοί και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού σιγά-σιγά φτάνουμε στα προημιτελικά.

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν ημιτελικοί και τελικοί αγώνες σε κάποιες κατηγορίες, ενώ από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τουρνουά. Ραντεβού στις εξέδρες και το αναψυκτήριο του ομίλου.

Το πρόγραμμα της τελετής λήξης:

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 στις 9μ.μ. ολοκληρώνεται το “Ηράκλειο” Ζαρός-Φήμη Tennis Open 2017.

Στις 6 μ.μ. θα ξεκινήσουν οι τελικοί και στις 9 μ.μ. η τελετή λήξης.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γεωργίου Βοΐλα, 1ου Προέδρου του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α, που φέτος συμπληρώνονται 75 χρόνια από την εκτέλεσή του από τους Γερμανούς κατακτητές.

Για τον Γεώργιο Βοΐλα θα μιλήσουν ο δρ. Ιστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μανόλης Δρακάκης και

ο αρχαιολόγος αναστηλωτής κ. Ευάγγελος Χαριτόπουλος.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν η Ιωάννα Καρανίκα (φωνή) και ο Έκτορας Ανδρουλάκης (κιθάρα), με μελωδίες από ξένη ποπ μουσική, old classics και jazz swing ελληνικά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές των 9 κατηγοριών του τουρνουά.