Απόλαυσαν γκολ και θέαμα όσοι βρέθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου στην τελική φάση του 6ου Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ (35 ως Δήμος).

Πρωταθλήτρια του Εργασιακού στο ποδόσφαιρο, αναδείχτηκε η ομάδα των Παλαιμάχων ΠΟΑ, κερδίζοντας τους Παλαίμαχους Αγίας Βαρβάρας με σκορ 3-2. Στον μικρό τελικό μεταξύ των ομάδων Προπονητών- Διαιτητών νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Διαιτητών με 6-3 καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΙΤΕ-Οικονομικό 6-0
Δίας-Interclinic 0-3
Δάσκαλοι-Ηλεκτρολόγοι 0-3
Τζιρίτας-Εργοτέλης 3-0
Τσιγώνης-Αστυνομία 5-2
ΕΛΜΕ-Σκακιστικός 3-6
Διαιτητές-Προπονητές 6-3
Αγ. Βαρβάρα-ΠΟΑ 2-3
Έλαβαν μέρος 22 ομάδες.
Διεξήχθησαν 80 αγώνες .

Συμμετείχαν 440 αθλητές – εργαζόμενοι. Σε όλους τους αγώνες υπήρχε ιατρική κάλυψη. Διαιτήτευσαν επίσημοι διαιτητές. Στις τρεις πρώτες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια.

Σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες. Τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου & Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Βαρδαβάς Κωνσταντίνος , ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γεώργιος Βουρεξάκης, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μαρία Κασωτάκη, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κωνσταντίνος Κουναλάκης, το μέλος της τεχνικής επιτροπής του Εργασιακού αθλητισμού κ. Ιωάννης Μαυραντωνάκης και τα υπηρεσιακά στελέχη του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ.κ. Συνάνης, Τούλης, Καβουσανός και Γαυγιωτάκης.

Ο Δήμος Ηρακλείου και το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά.

ΤΕΛΙΚΗ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΟΑ
2. Αγία Βαρβάρα
3. Διαιτητές
4. Προπονητές
5. Σκακιστικός
6. ΕΛΜΕ
7. Τσιγώνης
8. Αστυνομία
9. ΙΤΕ
10. Οικονομικό
11. Τζιρίτας
12. Παλ. Εργοτέλη
13. Ηλεκτρολόγοι
14. Δάσκαλοι
15. Interclinic
16. Δίας
17. ΕΚΑΒ
18. Δήμος
19. Παγκρήτια
20. Σωφρονιστικοί
21. Οικοτεχνική
22. Δικηγόροι