Θέμα προπονητή φαίνεται πως πάει να δημιουργηθεί στον ΟΦΗ λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι στον αέρα και σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται πολύ σοβαρά ακόμα και την παραίτησή του μιας και ούτε συμβόλαιο έχει υπογράψει ακόμα και από την άλλη η διοικητική αστάθεια που επικρατεί φαίνεται να φρενάρει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ φέρεται να είναι αρκετά δυσαρεστημένος από κάποια πράγματα και κυρίως από την αναβλητικότητα που παρουσιάζεται σε ορισμένα θέματα της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα έκανε υπομονή αλλά υπάρχουν ζητήματα τα οποία έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκειά του σε σημείο που να σκέφτεται αν θα συνεχίσει με αυτές τις συνθήκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει υπογραφεί ακόμα το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα ενώ τις τελευταίες μέρες έχει παρουσιαστεί μια στασιμότητα στα μεταγραφικά εξαιτίας έλλειψης ρευστότητας. Παράδειγμα ο Μάτος αλλά και κάποιοι άλλοι παίκτες (οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για τον πρώην αμυντικό της Λάρισας Γιάννη Ποτουρίδη) περιμένουν να πάρουν προκαταβολές για να υπογράψουν αλλά λόγω αυτού του προβλήματος οι μεταγραφικές αυτές υποθέσεις έχουν κολλήσει. Ο Παπαδόπουλος είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πολύ ενοχλημένος από την κατάσταση που επικρατεί μιας και οι υποσχέσεις που έχει πάρει φαίνεται πως μένουν στα λόγια.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά για την παραμονή του 45χρονου προπονητή ο οποίος αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα είναι πολύ πιθανό να κάνει πράξη τις σκέψεις του και να αποχωρήσει.

Πιθανότατα σήμερα θα υπάρξει συνάντηση του προπονητή με τους διοικούντες την ομάδα για να βρεθεί μια λύση και να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη που θα είναι αρνητική για τον ΟΦΗ. Ο Παπαδόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ομάδας, ωστόσο με τα προβλήματα που υπάρχουν το μέλλον είναι αβέβαιο μιας και τα διοικητικά-μετοχικά παραμένουν σε εκκρεμότητα.