Αγιασμός για τον “τοπικό αστυνομικό” στον ΚρουσώναΑγιασμός για τον “τοπικό αστυνομικό” στον Κρουσώνα

Με τις καλύτερες ευχές ξεκινάει στην τοπική κοινότητα Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου ο θεσμός του τοπικού Αστυνόμου. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα αποτελεί φιλοδοξία να αποτελέσει ο θεσμός τον συνδετικό κρίκο της τοπικής κοινωνίας με την Αστυνομία.

Χθες, τελέστηκε Αγιασμός στον χώρο του πρώην δημοτικού καταστήματος Κρουσώνα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος, Σήφης Κανακουσάκης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρχών αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, κ.Κανακουσάκης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου και το Δημοτικό Συμβούλιο, που ανταποκρίθηκαν θετικά στον νέο αυτό θεσμό, παραχωρώντας τον αναγκαίο χώρο και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και όλες τις τοπικές αρχές που βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού. Επίσης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του θεσμού στην περιοχή, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχημένη δράση του.

Τέλος ευχήθηκε στον τοπικό αστυνόμο υγεία και δύναμη, ώστε να αντεπεξέλθει επιτυχώς στα νέα του καθήκοντα.