ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο. Άντε και τον φάγαμε τον μισό Ιούλιο, μη σας πω και τον μισό καλοκαίρι μαζί.

ΑΛΛΑ αυτός που δεν… τρώγεται με τίποτα, κατά τα γαλλικά μέσα, είναι ο Τραμπ. Ο πλανητάρχης πήρε αλά μπρατσέτα την Μελάνια και πήγαν στο Παρίσι για τις επετειακές εκδηλώσεις της πτώσης της Βαστίλης, αλλά τα εγχώρια μέσα μάλλον δεν έσκισαν τα ρούχα τους… Το αντίθετο μάλιστα, η Liberation έγραψε στο πρωτοσέλιδό της «Ένας παρίας στο Παρίσι»!

ΟΜΩΣ το πιο καλό το κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός. Τον Μακρόν να κοιτά με λαγνεία τις παρειές της Μελάνια, την ώρα που ο Τραμπ έλεγε στην Μπριτζίτ… πόσο καλά κρατιέται!

ΟΥΤΕ ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης μπορεί να κρατηθεί με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και έβγαλε το θυμό του στο Twitter, γράφοντας ότι οι γιατροί και οι δικηγόροι που δεν θέλουν τα POS και οι δικαστές που δεν υποβάλουν δήλωση πόθεν έσχες, προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ δεν μας είπε, όμως, όντας πιο κοντά στην κυβέρνηση, ότι όταν το δημόσιο αίσθημα ξεσηκώνεται τότε… φορολογείται!

ΟΤΑΝ στην Κρήτη ανατινάζαμε τα ΑΤΜ στην υπόλοιπη Ελλάδα ανακάλυπταν το ριφιφί! Το λέω, διότι βλέπω τίτλους πηχυαίους σε άλλες περιοχές της χώρας που με καθυστέρηση ευδοκιμεί το φρούτο και αναρωτιέμαι που είναι η είδηση;

ΤΟ ΟΤΙ είμαστε πρωτοπόροι σε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και ηλίθιοι! Διότι μόνο ηλιθιότητα είναι να παίζεις ακόμα μπαλωθιές σε γάμους και βαφτίσεις, επικαλούμενος ένα έθιμο που έχουμε ανακαλύψει για να καλύπτουμε την ανοησία μας. Εδώ που φτάσαμε ο αφοπλισμός ούτε εφικτός είναι ούτε αποτελεσματικός. Η λοβοτομή φαντάζει ως καλύτερη λύση.

ΕΔΩ οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους και θα εμπιστευτούν την κυβέρνησή τους; Εδώ πήγαν και ψήφισαν «δαγκωτό» Αλέξη και τώρα δηλώνουν κοψοχέρηδες, θέλετε άλλη απόδειξη; Και τι θα πει ότι μόλις το 13% στηρίζει την κυβέρνηση σύμφωνα με την έρευνα του ΟΟΣΑ, λίγο είναι; Υπερδιπλάσιο της δύναμης που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκινούσε την κούρσα για την εξουσία.

ΒΡΕ πως αλλάζουν οι καιροί… Η Γεροβασίλη στέλνει τελεσίγραφα στις υπηρεσίες για τα στοιχεία των δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να γίνει η αξιολόγησή τους, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης πρωτοστατούσε στις αντιδράσεις της σχετικής διαδικασίας.

O...Επικρητικός