οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό “Αγωγή”οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό “Αγωγή”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό «Αγωγή» για την προαγωγή ζωνών των αθλητών του. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό «2 ΑΟΡΑΚΙΑ» και περιελάμβανε μέρος του Αγωνιστικού αλλά και του Παραδοσιακού Ταεκβοντό, τα οποία καλλιεργούνται στην ομάδα. Οι μικρότεροι αθλητές προάχθηκαν σε μεγαλύτερες ζώνες ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία απαρτίζουν και το αγωνιστικό τμήμα της, παρουσίασαν μέσα από την παραδοσιακή μορφή του αθλήματος προχωρημένες τεχνικές αυτοάμυνας και προστασίας.

Η ομάδα επίδειξης των τεχνικών αυτοάμυνας απαρτιζόταν από τους Καλμπάκη Δημήτρη, Καραγιαννάκη Αντώνη, Λεβεντάκη Πετρούλα οι οποίοι κατέχουν τον βαθμό του 1ου DAN Μαύρης Ζώνης, ενώ οι Καραχριστοδούλου Μιχάλης και Βογιατζόγλου Αμαλία προάχθηκαν στον βαθμό του 2ου DAN.

Σε μεγαλύτερη ζώνη προάχθηκαν και οι Βαρβάτση Μαρία, Ζερβάκης Βαγγέλης, Δοξαστάκης Μανώλης, Καστελλάκης Μιχάλης, Ανδρουλάκη Νίκη, Γκούβα Ρόζα, Μαραθιανός Αντώνης και Τσαγκατάκης Ευθύμης που συμμετείχαν επίσης στην επίδειξη, οι οποίοι αποτελούν και την αγωνιστική ομάδα της Αγωγής συμμετέχοντας σε διοργανώσεις εντός και εκτός Κρήτης, παρά τον φόρτο των σχολικών τους υποχρεώσεων. Τέλος Μαύρη Ζώνη απονεμήθηκε και στον Τσικνάκη Αλέξανδρο, ο οποίος παρά το κάταγμα στο χέρι του ήταν εκεί για την επίτευξη του στόχου του. «Ήταν μια γιορτή για να τιμήσουμε τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το Ολυμπιακό Ταεκβοντό.

Σκοπός της ομάδας μας είναι η προαγωγή του αθλήματος στο νησί μας σε αθλητές όλων των ηλικιών, αφού στην ομάδας μας λειτουργούν τμήματα από 4 ετών έως ενηλίκων.

Τα παιδιά μας κάθε χρόνο εξελίσσονται μέσα από αυτήν την παραδοσιακή πολεμική τέχνη τόσο σε σωματικό, όσο και πνευματικό επίπεδο και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας μας άλλωστε.

Θερμές ευχαριστίες από το Δ.Σ. της Αγωγής στους χορηγούς της ομάδας μας, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση τη γιορτής μας!», αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.