ΠΑΛΗ: Με την Εθνική Κορασίδων ο κ. Δεσκουλίδης

Η Εθνική Ομάδα Πάλης Κορασίδων βρίσκεται στα Μετέωρα και συμμετέχει στο Διεθνές Camp Πάλης «Meteora Wrestling Academy» στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βοσνία στις 24 Ιουλίου και για το Παγκόσμιο στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο. Οι αθλήτριες της Εθνικής συμμετείχαν σε εργομετρικό έλεγχο από ένα επιτελείο εκλεκτών επιστημόνων με υπεύθυνο το Δρ.Βασίλη Γεροδήμο, αναπληρωτή καθηγητή Προπονητικής ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προπονούνται υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών κ. Δεσκουλίδη Παράσχου και κ.Χριστοδουλάκη Ανδρέα, καθώς και των φιλοξενούμενων από το Ιράν: Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πάλης του Ιράν κ. Ghasem Ghassabian και το μέλος της UWW Scientific Commission, καθηγητή της Exercise Physiology του Πανεπιστημίου του Guilan Rasht Ιράν Dr. Bahman Mirzaei. «Είναι το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βοσνία και το προτελευταίο πριν το Παγκόσμιο που θα γίνει εδώ στην Ελλάδα. Η διοργάνωση είναι υψηλών προδιαγραφών και προσφέρει τα μέγιστα στα κορίτσια της Εθνικής μας. Συγχαίρω τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον Νίκο Τσιακάρα και τον Γιάννη Τζίκα και ευχαριστώ τον καλό μου φίλο και συνάδελφο καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην πάλη Δημήτρη Ψωμά για την ουσιαστική βοήθειά του στις προπονήσεις μας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Παράσχος Δεσκουλίδης.ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Στην πίστα των πρώην καρτ στη Ν. Αλικαρνασσό θα γίνει την Κυριακή το σιρκουί προς τιμήν του Γ. ΣΗΦΑΚΗ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας για παιδιά ηλικίας 7-13 ετών από τον ΠΟΗ «Κάστρο».

ΣΤΙΒΟΣ

Η εθνική ομάδα στίβου Ανδρών / Γυναικών αναχωρεί σήμερα για τη Σερβία, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην πόλη Νόβι Παζάρ.

Στην αποστολή συμμετέχει η Άννα Βασιλείου της ΓΕΗ.