Αισιοδοξούν στον ΟΦΗ ότι θα πάρουν άδεια σε δεύτερο βαθμόΑισιοδοξούν στον ΟΦΗ ότι θα πάρουν άδεια σε δεύτερο βαθμό

Μέχρι χθες κράτησαν οι πανηγυρισμοί στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ μετά το 1-1 στις νίκες επί του Νηρέα Γέρακα στην τελική φάση των πλέι οφ της Α2. Μάλιστα το βράδυ της μεγάλης νίκης με 8-3, ο ιδιοκτήτης του “Κοτο Νέον” στη Δημοκρατίας, Μανώλης Νικολούδης, έκανε το τραπέζι στο τμήμα, κάτι που ο έφορος της ομάδας κ. Σπαγουλάκης εκτίμησε και δήλωσε “ευχαριστούμε πολύ για το πλουσιοπάροχο τραπέζι” όπως τόνισε.

Η ομάδα προσγειώνεται διότι το Σάββατο στις 6μ.μ. στον Γέρακα θα δώσει τον τρίτο της αγώνα.

Με νίκη προκρίνεται στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ (με Απόλλωνα Ν. Σμύρνης) την Κυριακή (6μ.μ.) και παίρνει ταυτόχρονα το εισιτήριο της ανόδου στην Α1 (ήδη ο Απόλλων Σμύρνης έχει προκριθεί αφού απέκλεισε τον ΝΟ Χανίων).

Ο προπονητής του ΟΦΗ κ. Βολτυράκης στο Pisina.net τόνισε για το πού θα κριθεί το ντέρμπι της ανόδου: «Πιστεύω πως θα κριθεί στη δική μας απόδοση. Αν παίξουμε όπως στο Ηράκλειο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

Για τον ΟΦΗ: «Όποια ομάδα κι αν ανέβει στην Α1 θα γράψει ιστορία. Πέρσι ο ΟΦΗ αγωνίστηκε για την αποφυγή του υποβιβασμού στα πλέι άουτ και φέτος διεκδικεί την άνοδο στην Α1. Ο ΟΦΗ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και τα παιδιά αξίζουν αυτό που συμβαίνει, γιατί έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Θα είναι συνολικά καλό για το ελληνικό πόλο, για την πόλη του Ηρακλείου και για την ανάπτυξη του αθλήματος. Πιστεύω πως θα φέρει κόσμο στο άθλημα και παιδιά που είναι και το ζητούμενο».