Η μέρα που περιμένουν όλοι με μεγάλη αγωνία στον Εργοτέλη έφτασε. Σήμερα στις 7 μ.μ. είναι προγραμματισμένη να συνεχιστεί στο “Μαρτινέγκο” η Γενική Συνέλευση του Εργοτέλη από το σημείο που διακόπηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και αφορά το μέλλον της καθώς θα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα ακολουθήσει τη διαδικασία της μετάβασης σε ΠΑΕ ή αν θα αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.

Το ενδιαφέρον έχει χτυπήσει…κόκκινο το ίδιο και η αγωνία για την τύχη του συλλόγου. Λίγες ώρες πριν από τη Γενική Συνέλευση τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Βρέντζο να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Είναι αμφίβολο ακόμα και το αν εμφανιστεί ο ίδιος στη σημερινή διαδικασία ή στείλει επιστολή με την οποία θα αναφέρεται στις εξελίξεις. Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για εκδήλωση ενδιαφέροντος και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Εφόσον αυτό το ενδιαφέρον είναι ουσιαστικό και μπορεί να οδηγήσει κάπου τότε δεν αποκλείεται ο κ. Βρέντζος να ζητήσει μία ακόμα μικρή παράταση πριν ο σύλλογος καταλήξει στην οριστική απόφαση για το μέλλον του. Πάντως και ο ίδιος ο πρόεδρος έχει παραδεχθεί ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Εργοτέλη, αλλά όσο υπάρχουν κάποιες ελπίδες το παλεύει…

Την ίδια ώρα καλά κρατεί το γαιτανάκι των αποχωρήσεων που έφτασαν ήδη τη μια ενδεκάδα. Χθες ήταν η σειρά του Χρήστου Μπάτζιου να λύσει τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους, με τη διοίκηση να τον ευχαριστεί «για τη σημαντική συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».