Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης με τον πρόεδρο κ. Σωκιανό και άλλους παράγοντες του ΗροδότουΟ Μανόλης Παπαματθαιάκης με τον πρόεδρο κ. Σωκιανό και άλλους παράγοντες του Ηροδότου

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης είναι από χθες το βράδυ ο νέος τεχνικός του Ηροδότου. Ο κύβος ερρίφθη στην Νέα Αλικαρνασσό με τον Ηρακλειώτη προπονητή να παίρνει το χρίσμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Βασιλειάδη. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία χθες το βράδυ μετά από συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ομάδας.

Οι συζητήσεις που είχαν προηγηθεί είχαν δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος και απλά χθες το βράδυ επικυρώθηκε η συμφωνία που προβλέπει συνεργασία ενός χρόνου με προοπτική ανανέωσης. Το θέμα του προπονητή λοιπόν έληξε χθες για τον Ηρόδοτο με τις εξελίξεις να τρέχουν από τη στιγμή που ο βασικός στόχος που ήταν ο Σάββας Κωφίδης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί στην παρούσα φάση να ανταποκριθεί στην πρόταση της ομάδας. Από κει και πέρα προκρίθηκε η περίπτωση του Μανόλη Παπαματθαιάκη ο οποίος είναι ένας έμπειρος και ικανός τεχνικός με γνώση του πρωταθλήματος έχοντας εργαστεί τα τελευταία χρόνια σε ΠΑΟΚ Ερμή Ζωνιανών και Πανθηραϊκό.

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη. Στο πρόσωπο του βρήκαμε τον ιδανικό προπονητή για μια καινούργια χρονιά, ελπίζοντας να έρθουν επιτυχίες με ήθος και αξιοπρέπεια» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ηροδότου.