Στις 10 έφτασαν οι αποχωρήσεις μέχρι τώρα στον Εργοτέλη. Χθες ήταν η σειρά των Λέτσο και Μπρατσιάνη να αποχαιρετίσουν την ομάδα η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της ανεβάζοντας στους 10 τον αριθμό των αποχωρήσεων. Είχαν προηγηθεί οι Τζανής, Κατσικοκέρης, Καιμακαμούδης, Παπαπαναγιώτου, Λεάλ, Ρουσάκης, Καρράς, Σερτζίνιο. Ο τελευταίος τα βρήκε με τη Ρόδο ενώ πληροφορίες από την Αθήνα χθες έκαναν λόγο για συμφωνία του Νίκου Κατσικοκέρη με τον Εθνικό.

Είναι λογικό οι περισσότεροι παίκτες να ακολουθούν τον δρόμο της φυγής λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει καθώς μια μέρα πριν από τη Γενική Συνέλευση δεν έχει ακόμα υπάρξει αποτέλεσμα στις προσπάθειες που γίνονται για την εξεύρεση λύσης ώστε η ομάδα να πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.

Το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ παρά το γεγονός ότι και χθες ο Γιώργος Βρέντζος προσπάθησε με ανάρτησΉ του στο facebbok να καθησυχάσει τον κόσμο λέγοντας ότι «μην υποτιμάτε τον Εργοτέλη και τον Γιώργο Βρέντζο».

Η αυριανή μέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εκτός απροόπτου θα ληφθεί απόφαση για το μέλλον με τον Εργοτέλη να ακροβατεί μεταξύ τριών κατηγοριών (Β’ Εθνικής, Γ’ Εθνικής και τοπικού).