Επίσκεψη στην παραλία της Αμμουδάρας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης μαζί με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Άδρευσης Μαλεβιζίου Φίλιππο Σαββάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί το πολύ αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την περιοχή, εξαιτίας της πρόσφατης μόλυνσης της παραλίας.

Για μία ακόμα φορά στο πλαίσιο της επίσκεψης επισημάνθηκε το γεγονός πως τα τελευταία εργαστηριακά αποτελέσματα ανάλυσης των υδάτων που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίας, αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ποιότητα του νερού στη θάλασσα της Αμμουδάρας.

«Η μεγαλύτερη παραλία του τόπου μας, η παραλία της Αμμουδάρας, πρωταγωνιστεί και εφέτος στις προτιμήσεις των Ελλήνων και των ξένων επισκεπτών» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου για να προσθέσει: «Περισσότερα από 5 χιλιόμετρα ακτής με ανοικτή θάλασσα, με όλες τις ανέσεις, πολλές Γαλάζιες Σημαίες, χώρους εστίασης και αναψυχής, καταλύματα όλων των κατηγοριών, δωρεάν χώρους στάθμευσης, εγκαταστάσεις για ΑμεΑ, για αθλητικές δραστηριότητες, σύγχρονο δίκτυο δημοτικού φωτισμού LED, ποδηλατόδρομο πολλές οδικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις, τα έργα του μοναδικού για τη χώρα μας Φεστιβάλ Γλυπτικής σε δυο σημεία και πολλά – πολλά άλλα βρίσκονται δίπλα μας για να τα χαρούμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι. Καλώ όλον τον κόσμο να έρθει στην Αμμουδάρα, να γευτεί το μοναδικό κρητικό καλοκαίρι, να διασκεδάσει και να περάσει όμορφες στιγμές δίπλα στην πόλη, εύκολα και γρήγορα».