Νίκη πάση θυσία θέλει σήμερα ο ΟΦΗ Νίκη πάση θυσία θέλει σήμερα ο ΟΦΗ

Η ευκαιρία, η μάχη μπορεί να χάθηκε στο Γέρακα, όχι όμως και ο πόλεμος.

Ο ΟΦΗ πάει... φουνταριστός για άνοδο στην Α1 πόλο και σήμερα στις 6 μ.μ. στο κολυμβητήριο της πόλης μας τα παίζει όλα για όλα κόντρα στον Νηρέα Γέρακα για να ισοφαρίσει στις νίκες (1-1) και κατόπιν με διπλό το Σάββατο θα πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο (με 2 νίκες ανεβαίνει η ομάδα). Σήμερα όμως είναι όλα τα... λεφτά.

“Δείξαμε οτι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την άνοδο στην Α1. Την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) θα παίξει και ο Γεωργόπουλος που ήταν μία απώλεια για μας στο πρώτο ματς.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό “παρών” στο κολυμβητήριο Ηρακλείου στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) κρίσιμο ματς. Τον χρειαζόμαστε. Στον Γέρακα το κολυμβητήριο ήταν γεμάτο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου που έδωσαν και την «ψυχή» τους αλλά ήταν άστοχοι στα πέναλτι.

Πάμε για τη νίκη την Τετάρτη και μετά για το διπλό ανόδου στην Α1. Μπορούμε!» δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Μάκης Βολτυράκης ενώ ανακοίνωση - κάλεσμα προς τους φιλάθλους εξέδωσε και ο σύνδεσμος “Snakes 4 Heraklion club”.

«Σα Σύνδεσμος Οργανωμένων οπαδών "Snakes 4 Heraklion Club", καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένους και μη, να δώσουν βροντερό παρών την Τετάρτη και με την φωνή μας να δώσουμε την ώθηση στην ομάδα πόλο στη μάχη που δίνει διεκδικώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, την άνοδο της στην Α1 κατηγορία. Έχουμε αποδείξει ότι σε δύσκολα και πέτρινα χρόνια που διανύει το σωματείο ΕΜΕΙΣ ποτέ δε λυγίσαμε, ποτέ δεν ξενερώσαμε αλλά πάντα τραγουδούσαμε και θα συνεχίσουμε πάντα να τραγουδάμε γι' αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ ανεξαρτήτως αθλήματος».

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Μοίραλης - Αχλαδιώτης.