Δίχως μεταγραφική δραστηριότητα κύλησε το Σαββατοκύριακο στις τάξεις του ΟΦΗ ωστόσο είναι βέβαιο ότι η εβδομάδα που απομένει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (17/7) θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις για τους φίλους της ομάδας.

Οι επαφές με αρκετούς στόχους, κυρίως από το εσωτερικό, είναι προχωρημένες κι έτσι εκτός απροόπτου την επόμενη Δευτέρα στην πρώτη συγκέντρωση, τα νέα πρόσωπα δεν θα είναι μόνο ο Κουσκουνάς και ο Σιώπης.

Παράλληλα το τεχνικό επιτελείο συνεχίζει την προσπάθειά του για την αποσυμφόρηση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας χρονιάς, προστέθηκε και το όνομα του Αντώνη Μπουρσέλη.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς στον ενάμιση χρόνο που φοράει την φανέλα του ΟΦΗ, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Έτσι το πιθανότερο είναι να λυθεί το συμβόλαιό του, όπως έγινε και με τον Χίσι πριν από λίγες μέρες.

Στο μέτωπο των προσφυγών, τον δρόμο του Αντουκόρ ακολούθησε και ο Ράντι. Με τον Γκανέζο ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία για τα οφειλόμενα κι εκείνος απέσυρε την προσφυγή. Παρόμοια προσπάθεια για διακανονισμό καταβάλλεται από τη διοίκηση και για το θέμα του Ράντι που θυμίζουμε ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το τοπικό συγκρότημα.

Θέλει ενιαία φιλοσοφία

«Θέλω οι υποδομές του ΟΦΗ, να ακολουθούν το μοντέλο λειτουργίας της πρώτης ομάδας, τόσο σε θέματα που αφορούν στην προπόνηση, όσο και σε θέματα λειτουργίας».

Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος, σχολίασε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, την συνάντηση που είχε με τους παράγοντες και τους προπονητές, των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα είμαστε και φέτος πολύ κοντά, ώστε να διορθωθούν πράγματα στα οποία πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Γίνεται καλή προσπάθεια, στις υποδομές του ΟΦΗ, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορέσουν να αναδειχθούν παίκτες για την πρώτη ομάδα» πρόσθεσε ο τεχνικός του ΟΦΗ και επεσήμανε στους υπεύθυνους των υποδομών, την σημασία «ο ΟΦΗ να λειτουργεί από τις υποδομές μέχρι την πρώτη ομάδα, με την ίδια φιλοσοφία», ενώ έδωσε κατευθύνσεις σε θέματα που αφορούν στην πειθαρχία, τον σεβασμό από τους αθλητές σε όλους τους χώρους του Βαρδινογιάννειου, στην καθαριότητα, στον ρουχισμό και την συμπεριφορά που πρέπει να έχουν άπαντες.

Ο Παπαδόπουλος τέλος μίλησε και για τα δυο παιδιά από την Κ19 του ΟΦΗ, που έγιναν πρόσφατα επαγγελματίες (Παναγιώτου, Πλευράκης) και ανέφερε ότι και άλλοι παίκτες βρίσκονται υπό παρακολούθηση για να περάσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας, στο άμεσο μέλλον.