Δραματική ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη, που κατάγεται από τα Χανιά και διέμενε στην Καισαριανή. Χθες το μεσημέρι σε ερημική περιοχή του Υμηττού βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι μάρκας usp, όπως τα υπηρεσιακά πιστόλια των Αστυνομικών.

Το πτώμα του άνδρα βρήκε στην απόκρημνη περιοχή του Υμηττού “Κυρα Λένη” περιπατητής που περνούσε από το σημείο και διέκρινε το πτώμα πίσω από θάμνους. Αμέσως έφθασε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και ο ιατροδικαστής. Ωστόσο και επειδή το πτώμα είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και αποσύνθεση την οποία επίσπευσε ο καύσωνας, δεν μπόρεσαν να έχουν σαφή άποψη.

Εξαιτίας του γεγονότος πως το πιστόλι που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα είναι ακριβώς ίδιο με αυτά που κατέχουν οι αστυνομικοί, εκτιμάται πως ανήκει στον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 25/04/2017 από το σπίτι του στην περιοχή της Καισαριανής, παίρνοντας μαζί του το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Έκτοτε είχε αναζητηθεί επισταμένα ακόμα και με δύτες στην περιοχή της Βουλιαγμένης, αλλά και με ελικόπτερο σε απόκρημνες περιοχές του Υμηττού που συνήθιζε να πηγαίνει για περίπατο και ορειβασία.

Ωστόσο σαφή άποψη για το ερώτημα σε ποιον ανήκει το πτώμα θα δοθεί από τον ιατροδικαστή, ο οποίος τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε νεκροψία - νεκροτομή, ενώ θα λάβει γενετικό υλικό από συγγενείς πρώτου βαθμού του 38χρονου αστυνομικού, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη σύγκριση, ώστε να διαπιστωθεί με πλήρη βεβαιότητα εάν το πτώμα ανήκει στον Αντώνη Δημοτάκη.