Τα νέα αποκτήματα των Ν. ΗροδότουΤα νέα αποκτήματα των Ν. Ηροδότου

Α’

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΝΟΜ βρίσκεται ο Γιάννης Φουκαράκης. Τον έμπειρο επιθετικό προσέγγισε η ομάδα των Μαλίων μετά την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ κι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα δημιουργήσει ένα «καυτό» δίδυμο στη γραμμή κρούσης μαζί με τον Μυλωνά.

Στη Μινωική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Αρβανίτης, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Πόρου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 35χρονος τερματοφύλακας έκανε όνομα στον αθλητισμό μέσω του μπάσκετ, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του «Ηράκλειο» πριν από μια δεκαετία όμως οι τραυματισμοί τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει νωρίς τα παρκέ.

Τα μεταγραφικά τους αποκτήματα καθώς και τον νέο τους τεχνικό Μανόλη Μπελιμπασάκη παρουσίασαν οι Ν. Ηροδότου, σε εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα «Καρνάγιο». Όπως τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου Μανώλης Λημναίος, ο στόχος της ομάδας τη νέα περίοδο στην Α2 είναι μια θέση στην πρώτη εξάδα και να συνεχίσει την παραγωγή ταλέντων.

Τον 16χρονο τερματοφύλακα Στέλιο Μανδαλάκη απέκτησε η ΑΕΚ. Ο νεαρός γκολκίπερ ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακό Μαλ. και πέρσι αγωνίστηκε στον Ερμή.

Β’

Τον Στέλιο Μαγκουφάκη που αγωνιζόταν στην Τριτωνία ανακοίνωσε ο Πόρος, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή.

Την συνεργασία της με τους τερματοφύλακες Γιώργο Πανταλό και Γιώργο Κεραμιδά ανακοίνωσε η Δαμάστα. Εξάλλου όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στο Παγκρήτιο τον Αύγουστο.

Ο Γιάννης Σχοιναράκης επανέρχεται στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου μετά την απόφαση του Μάνου Μιχελάκη να αποχωρήσει τόσο από την πρώτη ομάδα όσο και από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Tην επέκταση της συνεργασίας του για ένα ακόμη χρόνο με τον Θοδωρή Κανταρτζή ανακοίνωσε ο Πήγασος. «Ένα παίκτη με ήθος και ποδοσφαιρική αξία, παράδειγμα για τα νέα παιδιά της ομάδας» όπως τονίζει η ανακοίνωση της διοίκησης.