Η προετοιμασία επι αθηναϊκού εδάφους ολοκληρώθηκε για την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ Νέων-Ανδρών, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη απο τις 15 έως τις 23 Ιουλίου.

Σήμερα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους συνεργάτες του και τους διεθνείς, θα βρίσκονται στα Χανιά, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, η "γαλανόλευκη" θα δώσει τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια, δυο στα Χανιά κι ένα στο Ρέθυμνο, με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα παίξει με την Ιταλία στις 9μ.μ. στα Χανιά, την Τρίτη 11 Ιουλίου με την Ισλανδία στις 7μ.μ. στο Ρέθυμνο και την Τετάρτη 12 Ιουλίου με την Ισπανία στις 9μ.μ. στα Χανιά.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 11π.μ. έχει προγραμματιστεί στο Δημαρχείο Χανίων η συνέντευξη τύπου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ήττα Ηροδότου

Ο Ηρόδοτος έχασε 70-40 από τον Πρωτέα Β. στην 3η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων που γίνεται στο Τσοτύλι.

10λεπτα: 21-6, 38-23, 55-31, 70-40.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Δεδελετάκη): Μαυράκη 8, Γιαλαμά 11, Μανουσάκη, Βασίλογλου, Βερίγου, Μαλιαράκη 3, Λογοθέτη 6, Νίχλου 7 (2), Γαλανάκη 6.

Σήμερα ο Ηρόδοτος στις 6μ.μ. θα παίξει με τον Πελασγό.