Την στήριξη των συνεργατών του περιμένει ο κ. ΠολεμαρχάκηςΤην στήριξη των συνεργατών του περιμένει ο κ. Πολεμαρχάκης

Στην πιο δύσκολη φάση της... επιχείρησης που ονομάζεται «αγωνιστικός σχεδιασμός» εισέρχεται ο ΟΦΗ, με τους μετόχους της ΠΑΕ να πρέπει να μετουσιώσουν σύντομα σε πράξεις τις υποσχέσεις τους για την οικονομική συνεισφορά προς την ομάδα.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 650.000 ευρώ μπορεί να έχει τετράμηνη διάρκεια όπως ανακοινώθηκε, ωστόσο τα χρήματα που αναλογούν στον καθένα, θα πρέπει να μπουν σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα στο ταμείο της ΠΑΕ ώστε να …λαδωθεί η μηχανή και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Το βέβαιο είναι ότι επίκεινται και αλλαγές στη διοικητική διάρθρωση της ομάδας καθώς την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση ο κ. Πολεμαρχάκης εξέφρασε τη θέλησή του να μην ηγηθεί στο νέο σχήμα ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μεταπειστεί, όπως συνέβη και τον προηγούμενο χειμώνα και να συνεχίσει το έργο του, έχοντας φυσικά την απόλυτη στήριξη των συνεργατών του.

Φουλάρει για προσθήκες

Το δεκαήμερο της …φωτιάς είναι αυτό που ξεκινάει σήμερα για τον ΟΦΗ σε μεταγραφικό επίπεδο, αφού μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 17 Ιουλίου, η τεχνική ηγεσία επιθυμεί να έχει στη διάθεσή της, το μεγαλύτερο ποσοστό από τις νέες προσθήκες που υπολογίζει. Είναι βέβαιο ότι μέσα σε αυτό το διάστημα, ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να τελειώσει 3-4 μεταγραφές και να αφήσει για το τέλος τους ξένους που παραδοσιακά είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Προτεραιότητα όπως έχουμε αναφέρει ξανά, είναι να καλυφθούν τα σημαντικά κενά στην άμυνα όπου έχει αποκτηθεί μέχρι σήμερα, μόνο ο Σιώπης. Δύο κεντρικοί αμυντικοί και ένας αριστερός μπακ είναι οι θέσεις που ψάχνεται ο ΟΦΗ. Για τις θέσεις των στόπερ, θα εξαντληθούν τα περιθώρια για την απόκτηση του Ζιαμπάρη ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και υποψήφιοι από το εξωτερικό. Για την αριστερή πλευρά, ο Παπαδόπουλος επιμένει στην απόκτηση του Δεληγιαννίδη, με τη μορφή δανεισμού φυσικά από τον ΠΑΟΚ, όμως το θέμα αυτό θα αργήσει να ξεκαθαρίσει.

Στο μεταξύ, το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ στο Καρπενήσι, ανακοινώθηκε από τον αντίπαλό του. Πρόκειται για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, με τα οποία θα παίξει ο ΟΦΗ στις 12 Αυγούστου. Όπως έχει ανακοινωθεί, η κρητική ομάδα θα δώσει άλλα δύο ματς στη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι κόντρα σε ελληνικές ομάδες.