Η Αλίκη Καγιαλόγλου μάγεψε το κοινό που συγκεντρώθηκε έξω από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου ολοκληρώνοντας ιδανικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου, τρίτης ημέρας του 2ου Παγκρήτιου Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ΄οδόν». Παρουσία και του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, η σπουδαία ερμηνεύτρια με τη συνοδεία του Νίκου Μανιταρά στην κιθάρα, τραγούδησε δημιουργίες σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών και έκλεισε την παράστασή της πηγαίνοντας τον κόσμο που είχε γεμίσει τον χώρο και σιγοτραγουδούσε μαζί της «μια βόλτα στο φεγγάρι».

Ήταν το καλύτερο δυνατό φινάλε σε μια ακόμη ημέρα που περιείχε τα πάντα: μουσική, θέατρο, εικαστικά, χειροτεχνίες, ακροβατικά και κυρίως κέφι από τους θεατές που συμμετείχαν ολόψυχα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή!

Τελευταία ευκαιρία να επισκεφθείτε τις εκθέσεις του “Τέχνη καθ’ οδόν”. Πέντε από αυτές, μεταξύ των οποίων και αυτή του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, κλείνουν σήμερα τις πύλες τους στις 21.00 το βράδυ.

Η έκθεση του “Αρχιτεκτονικού Συλλόγου Ηρακλείου” στο π. αστυνομικό τμήμα (στα Λιοντάρια), θα παραμείνει ανοικτή ώς τις 15 Ιουλίου. ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Το φεστιβάλ θα κλείσει στις 10 το βράδδυ με τη συναυλία που θα δώσει στην πλατεία Ελευθερίας το μουσικό σύνολο “Vamos Εnsemble” και η Ιωάννα Φόρτη.