ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ποιος θυμάται πια τον καύσωνα και τον εφιάλτη που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα; Ας είναι καλά οι αέρηδες για τη δροσιά που μας φέρνουν, γιατί αν περιμέναμε από το κλιματιστικά θ’ αρρωσταίναμε.

ΑΥΤΗ η αρρώστια με το Noor 1 δεν φαίνεται να περνά εύκολα. Η ΝΔ επιμένει και χθες κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του Καμμένου με τον ισοβίτη της υπόθεσης. Η κυβέρνηση πάλι υποβαθμίζει το γεγονός και θεωρεί ότι η ταμπακιέρα είναι αλλού.

ΠΟΣΟ τιμά αλήθεια τη Φώφη Γεννηματά ν’ αντιπολιτεύεται τον Τσίπρα, χτυπώντας τον εταίρο του, ακολουθώντας τη γραμμή της ΝΔ; Και αν Τσίπρας και Καμμένος πάνε αγκαλιά στον γκρεμό, όπως υποστηρίζει, οι δικοί της εναγκαλισμοί μέχρι που μπορούν να την οδηγήσουν;

Ο ΑΔΩΝΙΣ λέει πού και πού κανένα καλό, όπως το χθεσινό. «Ο Μπογδάνος τούς πείραξε που είπε ότι πρώην σύντροφοι του Τσίπρα χτύπησαν τον Παπαδήμο και δεν τους πειράζει που συγκυβερνούν με τον Καμμένο που έλεγε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο αρχηγός της 17 Ν».

Ο ΝΤΑΝΟΣ πήρε το Survivor, ο ΣΚΑΪ την τηλεθέαση, ο Τούρκος παραγωγός τα (πολλά) λεφτά, άντε τώρα που τελείωσε το παιχνίδι να δουλέψουν και λίγο τα μαγαζιά της νύκτας.

ΥΠΑΡΚΤΟΣ πλέον είναι ο κίνδυνος επανεμφάνισης στη χώρας μας της ελονοσίας, σύμφωνα με τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ε, όταν οι ψεκασμοί δεν γίνονται όπως πρέπει και οι πληθυσμοί των κουνουπιών αυξάνονται, όλα είναι πιθανά.

ΠΙΘΑΝΗ έμοιαζε και η ενορχήστρωση Ερντογάν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της Τουρκίας, αλλά τώρα έρχεται μια μελέτη που την κάνει δεδομένη. Σύμφωνα με τη μελέτη του Stockholm Center For Freedom, ο Ερντογάν έκανε το πραξικόπημα ώστε να δημιουργήσει την αναγκαία πρόφαση για μαζικές διώξεις των αντιπάλων του.

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ και χθες από άλλη στήλη σχετικά με τα παιδιά που μένουν εκτός παιδικών σταθμών και οι γονείς τους είχαν κάνει αίτηση για τις θέσεις που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ. Η τελευταία μέτρηση τα βγάζει 40.000. Και να είστε σίγουροι ότι για να πληγεί η κυβέρνηση ο αριθμός μπορεί ν’ αυξηθεί κι άλλο.

O.. Επικρητικός