Την απόφαση να ενισχύσουν  οικονομικά τον ΟΦΗ  ενόψει της νέας σεζόν πήραν ως ώφειλαν οι μέτοχοι της ομάδας Την απόφαση να ενισχύσουν οικονομικά τον ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν πήραν ως ώφειλαν οι μέτοχοι της ομάδας

Στην τρίτη κατά σειρά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 650.000 ευρώ, προχωράει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που έγινε στο ξενοδοχείο Galaxy. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κρίνεται απαραίτητη, για την έλευση κεφαλαίων που θα βοηθήσουν την ομάδα, να μπορέσει να λειτουργήσει και να προχωρήσει τον προγραμματισμό που έχει ήδη ξεκινήσει, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Όπως αποφασίστηκε, η ΑΜΚ θα διαρκέσει τέσσερις μήνες και προτεραιότητα θα έχουν οι υφιστάμενοι μέτοχοι, για την αγορά μετοχών, ενώ θα υπάρξει και είσοδος νέων.

Ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος της ΠΑΕ Αντύπας Σηφάκης ανέλαβε την πρωτοβουλία, να έχει συνάντηση τις επόμενες μέρες, με την ομάδα των 9 επιχειρηματιών, η οποία το καλοκαίρι του 2015, ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, προκειμένου, να συζητήσει μαζί τους, το ύψος της συμμετοχής τους, στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εν συνεχεία, ο κ. Σηφάκης θα ενημερώσει τους υπόλοιπους μετόχους και το Δ.Σ. της ΠΑΕ, για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή Συνέλευση το κλίμα που επικράτησε ήταν ενωτικό και δεν υπήρξαν αντεγκλήσεις όπως στα προηγούμενα συμβούλια, γεγονός που σηματοδοτεί μια πιο ευοίωνη προοπτική για την ομάδα, εφόσον στηριχθεί φυσικά και εμπράκτως.

Στα μεταγραφικά, το πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου είναι εστιασμένο σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στον Ηρακλή και είναι βέβαιο ότι κάποιους από αυτούς θα επιμείνει μέχρι τέλους να τους φέρει στο Ηράκλειο. Οι Ιντζόγλου, Πασάς για τη μεσαία γραμμή και ο Ζιαμπάρης για το κέντρο της άμυνας είναι οι πιο εφικτές περιπτώσεις. Βεβαίως για τους συγκεκριμένους παίκτες ο ΟΦΗ δεν παίζει μόνος του και γι’ αυτό χρειάζονται υπομονή και λεπτοί χειρισμοί στις υποθέσεις.

Από κει και πέρα, με τον Μπρίτο φαίνεται να υπάρχει μία οικονομική διαφορά στην πρώτη προσέγγιση όμως ο Βραζιλιάνος βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να βάλει νερό στο κρασί του… Παράλληλα αξιολογούνται και αρκετές περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών που ασφαλώς θα είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του τοπικού συγκροτήματος.