Την ευκαιρία να ξεχαστούν για λίγο από το άγχος και τις δυσκολίες της καθημερινότητας θα έχουν οι δικηγόροι του Ηρακλείου, οι οποίοι το Σάββατο, 8 Ιουλίου, διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια συνεστίασή τους.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο «Κτήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά Ηρακλείου. Εκτός από καλό φαγητό και χορό, η βραδιά αναμένεται να έχει και μπόλικη δόση συγκίνησης αφού, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου θα τιμήσει έναν δικό του άνθρωπο.

Ο λόγος φυσικά για τον γ. γραμματέα του Δήμου Ηρακλείου, Μανόλη Περαντωνάκη, ο οποίος έχει αφήσει την δική του σφραγίδα στην ιστορία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου. Ο κ. Περαντωνάκης βρισκόταν επί μία 15ετία στη διοίκηση του Συλλόγου, καθώς πάντα απολάμβανε της εκτιμήσεως των συναδέλφων του. Για τέσσερις τριετίες διατέλεσε αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, υπήρξε για μία 15ετία πρόεδρος της επιτροπής ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου καθώς και μέλος της επιτροπής για το Εφετείο. Επιπλέον για 15 χρόνια υπήρξε πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου ενώ για μία διετία διατέλεσε πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εισαγγελείς και δικαστές του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης και του Διοικητικού Πρωτοδικείου, ο δήμαρχος Ηρακλείου, ο περιφερειάρχης Κρήτης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.