Τρεις «μεγάλες κύριες» του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Οι σπουδαίες καλλιτέχνιδες ξεκίνησαν από το ασφυκτικά γεμάτο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας με το κοινό να τις καταχειροκροτεί αποδεικνύοντας πως η “Γυναικεία υπόθεση” είναι.. υπόθεση όλων!

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία θα δώσουν μεγάλη συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Καθεμιά χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί κάνουν το τραγούδι

“γυναικεία Υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν ο κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στον χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Δίπλα τους έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς.

Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού, είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη “μύθος”. Mε τις αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελενη Βιτάλη με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία εντός και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Προπώληση εισιτηρίων: www. ticketservices.gr

Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39.

Τηλ. κέντρο 210 7234567.

Τιμή εισιτηρίου:15 ευρώ.