Με παρουσιάσεις θεατρικού παιχνιδιού, χορευτικών, καράτε, μπαλέτου, hip hop, θεατρικής αγωγής και κιθάρας από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, ξεκινάνε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα υπάρξει χορός και θέατρο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου. Θεατρικό παιχνίδι, χορός, καράτε, μπαλέτο, hip hop, θεατρική αγωγή και κιθάρα, από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Αύριο, Τρίτη, στις 9 το βράδυ θα ανέβει θεατρικό από το Λύκειο Γαζίου.

Μια καλοκαιρινή σάτιρα δυο καθηγητών του Λυκείου Γαζίου, με θέμα… καλοκαιρινό! Η Σούλα και η Κούλα, δύο άσπονδες φίλες ετών 50 συνυπάρχουν στην παραλία. Εκεί συμβαίνουν ιστορίες καθημερινής τρέλας.

Παίζουν: Τσουτσουδάκης Αστρινός, Ασημακόπουλος Παναγιώτης, Παντερή Χρυσάνθη, Χρονάκης Γιώργος.

Σενάριο - σκηνοθεσία: Ασημακόπουλος Παναγιώτης

Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα θα ακουστούν κρητικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου. Λύρα, μαντολίνο, λαγούτο, αρμόνιο, κιθάρα και κρητικοί χοροί, από τα μέλη των αντίστοιχων τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 9 το βράδυ η θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέσα από θεατρικό εργαστήρι οδηγήθηκε στη συλλογική καλλιτεχνική δημιουργία παρουσιάζοντας την παράσταση «Όλοι στο σκαμνί». Ένα έργο βασισμένο σε κωμικές ιστορίες από δικαστικές αίθουσες των Ν. Τσιφόρου και Δ. Ψαθά σε σκηνοθεσία Δομήνικου Ταβερναράκη.

Παίζουν αλφαβητικά: Βελεγράκη Μαρίνα, Λαμπρινού Ειρήνη, Λεράκη Σέβη, Λιαδάκη Μαρία, Μαραγκάκης Μιχάλης, Μαρκάκη Καίτη, Μπουμπάκη Γωγώ, Πύλια Μαρία, Ραχώνη Βασιλική, Σακαράκης Στράτος, Σωκιανού Ελισάβετ, Χαριτάκη Εύα, Χατζηαντωνίου Γιώργος, Χουστουλάκη Μαρία, Χριστουλάκη Λίτσα.

Υπεύθυνη Ομάδας: Αγαθή Μίχου.

Την Παρασκευή 7 του μήνα στις 9 το βράδυ ανεβαίνει «Το ασχημόπαπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, από την κουκλοθεατρική ομάδα «Κουκλο-Βατώ».

Τέλος, το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 8 το βράδυ θα γίνει η 1η Συνάντηση Χορωδιών από το Μουσείο Παραδοσιακών Οργάνων «Θύραθεν» με τη συμμετοχή των χορωδιών του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου με χοράρχη τον Νικόλαο Αντωνακάκη, τη μικτή Χορωδία Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων με χοράρχη την Αργυρώ Ρέππα, τη Μικτή χορωδία παραδοσιακής μουσικής Ι.Ν Οσίας Ξένης και Παναγίας Λαοδηγήτριας Θεσσαλονίκης με χοράρχη τον Χρήστο Μπαρτζόπουλο, την Παραδοσιακή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης “Αλησμόνητες Πατρίδες” με χοράρχη τον Γιάννη Κατσούλη, τον μουσικό σύλλογο-παραδοσιακή χορωδία ‘’Ιωνια Αηδών’’ Ν. Ηρακλείου με χοράρχη τη Λένα Χατζηγεωργίου και τη χορωδία της ενορίας των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου ‘’Αναπνοή’’ με χοράρχη την Εύα Θανάση.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.