Ο Αλέξης Κασμερίδης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ηροδότου Ο Αλέξης Κασμερίδης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ηροδότου

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου του προπονητή που πιθανότατα θα γίνει αύριο, ο Ηρόδοτος πρόσθεσε εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ με την απόκτηση του Αλέξανδρου Κασμερίδη. Ο 31χρονος τερματοφύλακας που αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο από τον ΟΦΗ, θα αποτελέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Λουτριώτη, σε μία κομβική θέση για κάθε ομάδα που θέλει να έχει φιλοδοξίες.

Οι συζητήσεις με τον Κασμερίδη είχαν ξεκινήσει πριν από τη λύση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Βασιλειάδη και, δεδομένης της κλάσης του, δεν υπήρχε λόγος να «παγώσουν» όσο διάστημα κρατούσε η αναζήτηση νέου προπονητή. Έτσι το Σάββατο επήλθε η συμφωνία και ανακοινώθηκε η μεταγραφή.

«Ήθελα να παραμείνω στην Κρήτη και ο Ηρόδοτος που αποπνέει υγεία και σωστή οργάνωση, μου έδωσε αυτήν τη δυνατότητα. Η θέση του Ηροδότου είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες και με το πλάνο που υπάρχει μπορεί μέσα στην επόμενη τριετία, να κάνει το παραπάνω βήμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα αλλά και να βοηθηθώ από αυτήν», τόνισε ο Σερραίος γκολκίπερ που στην ουσία έχει πολιτογραφηθεί Κρητικός κι εκτός από τον ΟΦΗ, έχει περάσει ακόμα από Θρασύβουλο, Λεβαδειακό, Αστέρα Μαγούλας, Ολυμπιακό Β.

Αρχίζει το καμπ

Σήμερα ξεκινάει το καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου.

«Παρακαλούνται όσα παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή να βρίσκονται στις 6:30 στο γήπεδο. Όσοι δεν προλάβατε και θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να καλέσετε στο 2810 245941, 6947218480 για περισσότερες πληροφορίες», αναφέρει η ακαδημία του Ηροδότου στην ανακοίνωσή της.