Σαββατοκύριακο ευχάριστων ειδήσεων ήταν αυτό που πέρασε για τον ΠΟΑ, καθώς περιείχε τρεις σημαντικές ανανεώσεις, μία μεταγραφή και την επιστροφή του Νίκου Παπαδάκη στη θέση του γενικού αρχηγού όπως είχε γράψει η «Π» από το Σάββατο.

Οι ανανεώσεις αφορούν τους Τριανταφύλλου, Ρουμπάκη, Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, τέσσερις από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας δηλαδή ενώ νέο πρόσωπο είναι ο αμυντικός Παναγιώτης Χαμαλάκης.

«Το Δ.Σ. του ΠΟΑ, αναγνωρίζοντας πλήρως την προσφορά και την πολύτιμη συμβολή του Μανώλη Ρουμπάκη και του Τάσου Τριανταφύλλου στην ομάδα μας, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μαζί τους. Ευχόμαστε να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες» ήταν η πρώτη χρονικά ανακοίνωση των «πρασίνων» για να πάρουν σειρά χθες οι Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης.

H ομάδα του Ατσαλένιου ήρθε σε συμφωνία και με τον 25χρονο αμυντικό Παναγιώτη Χαμαλάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στη Δόξα Γαλιάς και πριν από λίγες μέρες είχε συμφωνήσει να μετακινηθεί στις Μοίρες. Τον Χαμαλάκη γνωρίζει πολύ καλά ο Μανώλης Σουτζής από τη θητεία του στη Γαλιά και αυτός ουσιαστικά ήταν ο λόγος που ο παίκτης ζήτησε από τις Μοίρες να του επιτρέψουν να μιλήσει με τον ΠΟΑ.

Οι Μεσαρίτες δεν του το αρνήθηκαν και το μόνο που απομένει είναι η τυπική ένταξή του στους «πράσινους».

Σε διοικητικό επίπεδο, επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Νίκου Παπαδάκη στον γνώριμο για εκείνον ρόλο του γενικού αρχηγού:

Σε δήλωσή του ο έμπειρος παράγοντας, ανέφερε: «Μετά από συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο κ. Καλέμπουμπα, μου ζήτησε να επανέλθω στη θέση του γενικού αρχηγού, κάτι που με βρήκε σύμφωνο και επέστρεψα. Όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα, τώρα θέλει περισσότερη βοήθεια από κάθε άλλη φορά, γιατί το νέο πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα της ομάδας, δεν θα αποδυναμωθεί ο ΠΟΑ και θα κάνουμε και 2-3 προσθήκες».

Ο προκάτοχός του Αντώνης Τσαΐνης, τόνισε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα από οποιοδήποτε πόστο του ανατεθεί:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. και προσωπικά τον Γιάννη Καλέμπουμπα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, αναθέτοντάς μου ένα τόσο σημαντικό έργο. Η συμφωνία μας εξ αρχής ήταν να παραμείνω σε αυτήν τη θέση για μια αγωνιστική περίοδο. Πλέον μετά και την ολοκλήρωση αυτής μου της θητείας θα παραμείνω στη διάθεση της διοίκησης να βοηθήσω από όπου μου ζητηθεί».