Οι Πλευράκης, Παναγιώτου με τον Ηλία Κώτσιο και τον κ. Ζερβάκη Οι Πλευράκης, Παναγιώτου με τον Ηλία Κώτσιο και τον κ. Ζερβάκη

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Β’ Εθνικής, ήρθε η ώρα της επιβράβευσης για δύο μέλη της ομάδας του Βασίλη Πλεσίτη που έγιναν επαγγελματίες στον ΟΦΗ.

Ο τερματοφύλακας Γιάννης Παναγιώτου και ο μέσος Βαγγέλης Πλευράκης ακολούθησαν το περσινό παράδειγμα των Μανιαδή, Κοντογιάννη και ελπίζουν ότι θα έχουν ενεργό ρόλο τη νέα χρονιά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αμφότεροι υπέγραψαν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ηλία Κώτσιου, ο οποίος τους ζήτησε να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά, ώστε να καθιερωθούν στον ΟΦΗ.

«Το περίμενα πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να πετύχω στην ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και τους προπονητές μου», τόνισε ο 20χρονος Παναγιώτου που ξεκίνησε από τις υποδομές του Εργοτελη, αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανθρακικού και ακολούθησε ο ΟΦΗ.

«Είναι μεγάλη στιγμή για μένα, ένα όνειρο. Αυτός ήταν ο στόχος μου πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ. Ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και τους γονείς μου», δήλωσε ο Πλευράκης που έχει περάσει από όλη τη βαθμίδα των υποδομών του ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλωσορίζει τα δυο παιδιά κι επισημαίνει ότι η κίνηση αυτή, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλα τα παιδιά των υποδομών και ότι η πόρτα της πρώτης ομάδας, είναι ανοιχτή για αυτά.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι μετά από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, άλλα δυο παιδιά της Κ19 θα ακολουθήσουν την φετινή προετοιμασία, εκ των οποίων, είναι πολύ πιθανό, ένας ακόμη να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στα μεταγραφικά, οι εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα και το νέο όνομα που προστέθηκε για τη μεσαία γραμμή είναι ο Στέλιος Μαραγκός που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά (ο Μουμίν υπέγραψε στον Άρη). Θέμα χρόνου είναι τέλος η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Πουρτουλίδη.