Κρίσιμη η επικείμενη Γ.Σ. του ΕργοτέληΚρίσιμη η επικείμενη Γ.Σ. του Εργοτέλη

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Εργοτέλης όπως κατέδειξε η δραματική αναλυτική αναφορά του Γιώργου Βρέντζου σε αυτά που συμβαίνουν ή καλύτερα δεν συμβαίνουν στην ιστορική ομάδα του Ηρακλείου.

Με δεδομένη την ομιχλώδη κατάσταση που επικρατεί στο Μαρτινέγκο, η τυπική ανάδειξη των «κιτρινόμαυρων» ως πρωταθλητών στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, δεν γλυκαίνει ιδιαίτερα τα συναισθήματα των φιλάθλων τους.

Η ΕΠΟ προχώρησε επιτέλους στην επικύρωση των βαθμολογιών και στους τέσσερις ομίλους και ακολούθως ενημερώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Οι τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες (Απόλλων Καλαμαριάς, Απόλλων Λάρισας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης), η Football League, αλλά και το Υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς και τα τέσσερα σωματεία θα πρέπει πλέον να ιδρύσουν Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

Εδώ ακριβώς είναι και το μεγάλο «αγκάθι» για τον Εργοτέλη καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα, η ίδρυση μιας νέας ΠΑΕ μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι θεαματικά στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας.

Με την ευκαιρία, το Δ.Σ. του Εργοτέλη υπενθυμίζει στα μέλη του ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 18:00 στο Μαρτινέγκο. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 18:30 στο ίδιο μέρος.

Τα θέματά της είναι τα εξής:

1) Οικονομικός - διοικητικός απολογισμός Δ. Σ.

2) Οικονομικός - διοικητικός απολογισμός Δ. Ε.

3) Οικονομικός - διοικητικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος

4) Οικονομικός - διοικητικός απολογισμός τμήματος μπάσκετ

5) Ίδρυση ΠΑΕ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League

6) Κατηγορία συμμετοχής ομάδας μπάσκετ τη νέα αγωνιστική περίοδο

7) Λοιπά θέματα.