Ο Γιώργος Μαρής του Ομίλου Τοιχοσφαίρισης Ηρακλείου πήρε την 3η θέση στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Squash που έγινε στην Αθήνα με συμμετοχή 78 αθλητών και αθλητριών.

Στον ημιτελικό έχασε από τον μετέπειτα πρωταθλητή Νίκο Παχάκη, του ΟΑΑ με 3-0, ενώ κέρδισε στον μικρό τελικό τον Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλο από τον Βόλο με σκορ 3-0.

Ο τελικός στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 18 ολοκληρώθηκε με ανατροπή και ο Νίκος Παχάκης (ΟΑΑ) νίκησε τον Πηλιούνη Μιχαήλ (ΟΑΑ) με σκορ 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1.

“Είναι η πρώτη φορά που αθλητής της Κρήτης στο άθλημα του Squash και σε πανελλήνιο επίπεδο επιτυγχάνει αυτή τη διάκριση. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαρής είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Πανευρωπαϊκούς της Λισαβώνας νωρίτερα φέτος τον Απρίλιο, γνωρίζοντας από κοντά όλους τους αυριανούς πρωταθλητές, όχι μόνο της ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας τοιχοσφαίρισης. Ο “Γιώργος μας” αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και τον προτρέπουμε να συνεχίσει να εργάζεται, ώστε στο μέλλον να μας δώσει μεγαλύτερες χαρές και επιτυχίες!” αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου.