Θυμάστε την παρεξήγηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν μίλησε για το Αρκάδι τον περασμένο Νοέμβριο; Αρχικά παρεξήγηση με τους Ρεθυμνιώτες και μετά με τους… Ανωγειανούς. Τώρα έγινε ο σασμός και θα έρθει τον Αύγουστο στην Κρήτη.

Ο κ. Παυλόπουλος στην ομιλία του χαρακτήρισε ως πυρπολητή του Αρκαδίου εκτός από τον Κωστή Για- μπουδάκη και τον Μανώλη Σκουλά από τα Ανώγεια!

Η φράση αυτή προκάλεσε άμεσα πολύ έντονες αντιδράσεις στους τοπικούς φορείς και στο δήμαρχο Ρεθύμνου που του έστειλε επιστολή.

Τελικά, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η Προεδρία της Δημοκρατίας ανήρτησε εκ νέου την ομιλία, από την οποία απουσίαζαν τα ονόματα των Γιαμπουδάκη και Σκουλά.

Από το Γραφείο Τύπου μάλιστα απεστάλη και γραπτό μήνυμα προς τον δήμαρχο κ. Γιώργη Μαρινάκη, με το οποίο ανασκευάστηκε η αρχική τοποθέτηση που ενόχλησε την άλλη πλευρά.

Τώρα μαθαίνω ότι γίνεται και ο «σασμός» και ο Πρόεδρος θα έρθει στα Ανώγεια για την επέτειο του Ολοκαυτώματος στις 13 Αυγούστου και μάλιστα θα ανακηρυχθεί και επίτιμος δημότης.