ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας και με πολλή ζέστη, αλλά χωρίς πανικό. Είναι 80 ώρες που δίδουν οι μετεωρολόγοι ότι θα έχουμε καύσωνα. Μετά ξανά καλοκαίρι, απλό, ελληνικό και όμορφο.

ΘΥΜΙΖΩ δε ότι τα λόγια του καλοκαιριού είναι πάντα μεγάλα. Οι άνθρωποι λέμε πολλά πράγματα το καλοκαίρι που δεν τα εννοούμε τον χειμώνα, έλεγε χαρακτηριστικά η Patricia Briggs.

ΕΠΕΤΕΙΟΙ και μάλιστα ό,τι καλύτερο. Δύο χρόνια κάπιταλ κοντρόλ και… αρχή απελευθέρωσης πλειστηριασμών για τα πάντα. Επανάσταση που δεν έγινε.

ΠΕΝΤΕ χρόνια μόνο μπορούν να ελεγχθούν οι εκκρεμείς φορολογικές δηλώσεις. Μετά παραγραφή. Για να μην έχει αυταπάτες το κάθε κράτος ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει δίδοντας συνεχείς παρατάσεις. Και…πάρτι οι λίσταρχοι!

ΟΛΑ τα έριξε στη ΝΔ ο Τζανακόπουλος για τα σκουπίδια. «Το μόνο που δεν είπε ο κ. Τζανακόπουλος για τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι ευθύνεται για τον καύσωνα!» απάντησε με σχετική ανακοίνωση η ΝΔ. Τα παιδία παίζει.

ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα και δεν μπορεί να συνεδριάσει το ΔΣ του ΟΛΠ στο Πεκίνο; Δηλαδή, όπως αναρωτιέται ο συνάδελφος της τελευταίας σελίδας, θα πουν στους Ινδούς να μην συνεδριάζουν στο Νέο Δελχί ή στην Καλκούτα;

ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕ την αποχώρησή της η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη από το Δ.Σ. της ActionAid Ελλάς. Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης ο Ηλίας Γαληνός.

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ, σας τα πα και χθες! To 2016 δουλεύαμε 188 ημέρες τον χρόνο για να πληρώσουμε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Το 2017 φόροι και ασφαλιστικές εισφορές «τρώνε» τα μεροκάματα 203 ημερών του έτους, άρα το 2018 θα χτυπήσουμε… 300άρι! Μια χαρά!

ΣΤΑ 6 εκατομμύρια ευρώ το πρόστιμο στο σουβλατζίδικο που δεν έκοβε αποδείξεις. Αναλογικά και το χρέος της Ελλάδος λίγο είναι δηλαδή.

ΣΤΑ 54 του χρόνια του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης παραμένει 92 ημέρες κρατούμενος, όμηρος μιας δράκας ανθρώπων που κανένας δεν ξέρει τι ζητούν. Πόσο ετών σκοπεύουν να τον αφήσουν αυτοί οι ανεπρόκοποι;

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ η ζωή του επιχειρηματία, καταστρέφεται μια οικογένεια, βρίσκονται στο κόκκινο χιλιάδες οικογένειες. Σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί να μην προβλέπεται η βαρύτερη ποινή;

ΤΙΜΗΤΙΚΗ πλακέτα στον Λουίτζι Μένγκολι από το Καστενάζο της Ιταλίας για τη συνολική του προσφορά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό του Ρεθύμνου απένειμε ο Δήμος Ρεθύμνης. Και πολύ καλά έκανε.

O.. Επικρητικός