Δεξιά το κρητικό δίδυμο Δεξιά το κρητικό δίδυμο

Με τις Πιπεράκη, Μιχαήλ να επικρατούν μετά από έναν όμορφο τελικό με 2-0 (21-14, 21-14) των Καράμπελα, Γεωργαντά ολοκληρώθηκε ο τελικός των κοριτσιών στο πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ Junior K19 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που είχε ως πρώτο σταθμό το iBeach Volleyball Club στο Παπάγου.

Οι Πιπεράκη, Μιχαήλ τρία χρόνια συμπαίκτριες από τα Χανιά, πήραν τον πρώτο τους τίτλο στο πανελλήνιο σιρκουί και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Η Μαριάντα Πιπεράκη γεννημένη στις 21 Αυγούστου του 2000 συμμετείχε για πρώτη φορά μαζί με την συμπαίκτρια της Τέρψη Μιχαήλ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και δήλωσε: «Είναι το πρώτο τουρνουά Τζούνιορ που συμμετέχουμε, είμαστε πολύ χαρούμενες που αυτό συνδυάστηκε με την πρώτη θέση. Θα κατέβουμε σε όλα τα τουρνουά μαζί για να γνωρίσουμε καλύτερα η μία την άλλη. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά» ήταν το σχόλιο της στο volleyball.gr και συνέχισε η συμπαίκτρια της που είναι κατά δύο μήνες μεγαλύτερη (γεννημένη στις 21 Ιουνίου του 2000):

«Όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά. Ήμασταν οι μεγαλύτερες του τουρνουά αλλά όλες οι ομάδες είχαν καλές παίκτριες, όμως τέλος καλό όλα καλά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στο Ξυλόκαστρο την επόμενη βδομάδα, ενώ θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής».