ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ:  Αρχίζουν τα πλέι οφ στο ποδόσφαιρο

Στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του, αυτή των πλέι οφ, εισέρχεται σήμερα το εργασιακό τουρνουά ποδοσφαίρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Α’ φάσης:

Σωφρονιστικοί-Τζιρίτας 2-3 ΙΤΕ-Διαιτητές 1-1

Δικηγόροι-Αγ. Βαρβάρα 0-3

Interclinic-Οικοτεχνική 5-2

Οικονομικό-ΕΚΑΒ 4-4

Παλ. Εργοτέλη-Παγκρήτια Τρ. 5-4

Αστυνομία-Προπονητές 2-0

Σκακιστικός-Παλαιμ. ΠΟΑ 4-3

Δήμος-Δάσκαλοι 1-2

Δίας-ΕΛΜΕ 1-5

Για τς θέσεις 1-8 θα παίξουν:

Σήμερα

Διαιτητές-Τσιγώνης, 9 μ.μ.

Αύριο

ΕΛΜΕ-Αγ. Βαρβάρα, 9 μ .μ.

Σκακιστικός-Προπονητές, 9 μ.μ.

Αστυνομία-Παλ. ΠΟΑ, 8 μ.μ.

Για τις θέσεις 9-16:

Σήμερα

ΙΤΕ-Δίας, 9 μ.μ.

Δάσκαλοι-Τζιρίτας, 8 μ.μ.

Ηλεκτρολόγοι-Οικονομικό, 10 μ.μ.

Αύριο

Interclinic-Παλ. Εργοτέλη, 8 μ.μ.

ΕΚΑΒ-Παγκρήτια, 10 μ.μ.





ΙΟΗ: Μικροί καπετάνιοι σε δράση

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με κέφι και δημιουργικότητα, λειτουργώντας ολοήμερα τμήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου και δημιουργικής απασχόλησης, για παιδιά από 6 ετών, με μοναδική προϋπόθεση τη γνώση κολύμβησης.

Τα τμήματα χωρίζονται σε τρεις περιόδους (Α’ 19/6 - 30/6, Β’ 3/7 - 14/7 , Γ’ 17/7 - 28/7 καθημερινά 9πμ-4μμ).

Στις δράσεις ολοήμερης απασχόλησης περιλαμβάνονται: ιστιοπλοϊα τριγώνου, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική, κολύμπι, παιχνίδια, εκδηλώσεις σεμιναριακού τύπου, επίδειξη διαδραστικών ρομπότ.

Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ΙΟΗ στο λιμάνι Ηρακλείου (Παλιό Ψυγείο),τηλ./φαξ : 2810 242120

e-mail: [email protected], [email protected].





ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Μαθήματα για όλους στο Αρκαλοχώρι

Ξεκίνησε για την καλοκαιρινή περίοδο 2017 η λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αρκαλοχωρίου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με τη συνδιοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π.

Τα τμήματα εκμάθησης περιλαμβάνουν: κολύμβηση παιδιών ηλικίας από πέντε ετών και άνω, κολύμβηση ενηλίκων, ελεύθερη κολύμβηση, πόλο, aqua aerobic. «Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε πισίνα 50μ. ολυμπιακών διαστάσεων και στη βοηθητική πισίνα 25μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αρκαλοχωρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 28910-24616 και 28910-24617, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (2μμ -8μμ)», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.





ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ: Νικητής ο Ρικιάρντο στο Μπακού

Σε ένα από τα καλύτερα Γκραν Πρι των τελευταίων ετών στη Φόρμουλα 1, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη στο Μπακού. Κυριολεκτικά στο… νήμα τερμάτισε δεύτερος ο Μπότας, τρίτος ήταν ο Στρολ και τέταρτος ο Φέτελ, που διατήρησε το προβάδισμα 14 βαθμών στη «μάχη» του τίτλου, καθώς ο Χάμιλτον πέρασε πέμπτος τη γραμμή τερματισμού. Ο αγώνας πάντως στιγματίστηκε από το πρωτοφανές συμβάν στον 20ό γύρο κι ενώ στην πίστα είχε μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας. Ο πρωτοπόρος Χάμιλτον πήγαινε υπερβολικά αργά πίσω του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ο Φέτελ! Ο Γερμανός πιλότος έγινε έξαλλος και πλεύρισε (!) τον Βρετανό, τρακάροντάς τον ξανά και ζητώντας του τον λόγο με χαρακτηριστική χειρονομία!

Ο Χάμιλτον έγινε -με τη σειρά του- έξω φρενών και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αγωνοδίκες, που έκριναν ότι ο Φέτελ ήταν υπαίτιος για επικίνδυνη οδήγηση και του επέβαλαν ποινή ακινητοποίησης 10 δευτερολέπτων στα πιτς…