Μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Ρουσάκης (μέση) Μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Ρουσάκης (μέση)

Στην απόκτηση του Λευτέρη Ρουσάκη προχώρησε χθες ο Ηρόδοτος. Ο Ρουσάκης έμεινε ελεύθερος από την Επισκοπή στην οποία αγωνιζόταν την περυσινή αγωνιστική περίοδο και έχει περάσει και στο παρελθόν από τον Ηρόδοτο τη σεζόν 2014-15.

Πέραν του Ηροδότου και της Επισκοπής, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Ιωνικό, Κισσαμικό, Πανθηραϊκό και Ερμή Ζωνιανών, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΟΦΗ.

Μια ακόμα περίπτωση που εξετάζουν στον Ηρόδοτο είναι του Αλέξανδρου Κασμερίδη που αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα. Με τον έμπειρο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ έχει γίνει μια ανεπίσημη επαφή και η υπόθεση αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. 

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, κοντά στην έξοδο φαίνεται να βρίσκονται ο Γιώργος Μυλωνάς και ο Μάνος Παναγιωτάκης, με τον πρώτο να μην αποδέχεται την πρόταση των κυανόλευκων και τον δεύτερο να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.