Η πίστα των Μελεσσών θα φιλοξενήσει πανελλήνιους αγώνες BMX Η πίστα των Μελεσσών θα φιλοξενήσει πανελλήνιους αγώνες BMX

Τον «1ο Δρόμο για την Υγεία» θα διοργανώσει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Βενιζελείου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου και την οργανωτική επιμέλεια του ΠΟΗ Kάστρο, την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Η εκκίνηση του “Ποδηλατικού Περιπάτου” θα δοθεί στις 11 το πρωί από τον Καράβολα και ο τερματισμός συμβολικά θα γίνει στο Βενιζέλειο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, γονείς με μικρά παιδιά, νηπιακής και σχολικής ηλικίας, θα  συμμετέχουν σε παιχνίδια βιοκινητικής εξέλιξης στο χώρο του Καράβολα. Επίσης στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του Βενιζελείου. 

Στο τέλος του αγώνα στον προαύλειο χώρο του Βενιζελείου όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος στην κλήρωση ποδηλάτων (και άλλων δώρων έκπληξη) ενώ θα λάβουν ακόμα μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

«Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να συμμετέχει ενεργά, ακολουθώντας  τους κανόνες και τις οδηγίες ασφαλείας για μία άψογη και ασφαλή διοργάνωση», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στις ιστοσελίδες www.venizeleio.eu/ και https://dgty.wordpress.com/.

• Μετά από δύο χρόνια η πίστα των Μελεσσών θα φιλοξενήσει και πάλι έναν αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΒΜΧ -4Χ, με διοργανωτή τον Α.Σ. Μινόαν Καμπ.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Ιουλίου και θα συγκεντρώσει τους καλύτερους αναβάτες ΒΜΧ της χώρας, σε μια σειρά από εντυπωσιακά αγωνίσματα.

Με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο άρτια οργάνωση, οι διοργανωτές ζητούν εθελοντές ενώ έχουν προγραμματίσει παράλληλες εκδηλώσεις που απευθύνονται κυρίως σε νεαρούς ποδηλάτες.