Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «1ο Summer Hoops» στην παραλία του News Cafe στον Καρτερό. Μία πρωτότυπη διοργάνωση που εκτός από τους χορηγούς, τον Δήμο Ηρακλείου και το «Ηράκλειο» ΟΑΑ, στήριξαν και γνωστοί μπασκετμπολίστες, όπως οι Γιώργος Μπόγρης, Λευτέρης και Νίκος Μποχωρίδης, Χριστόφορος Ραζής κ.α.

Παράλληλα τις ικανότητές τους στην άμμο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετοί Ηρακλειώτες, σχηματίζοντας τις δικές τους ομάδες, σε ένα τουρνουά που φυσικά δεν είχε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Για την ιστορία νικητές στη μεγάλη κατηγορία αναδείχτηκαν οι «Ψάξτε τους Δεύτερους» (Γιάννος Τζάνης, Παναγιώτης Χαρωνίτης, Θανάσης Ζαμπάρας και Βασίλης Σκαρλάτος) με τον Χαρωνίτη να παίρνει και το βραβείο για τον καλύτερο σουτέρ και τον Ζαμπάρα (φυσικοθεραπευτής της Εθνικής νέων) να αναδεικνύεται MVP.

Στους εφήβους, την πρωτιά πανηγύρισε η ομάδα «Ο Γιάννος και οι φίλοι του» και στη μικρή κατηγορία επικράτησε η ομάδα «Άσκηση».

Μπράβο από ΣΥΔΚΑΚ

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν την οργανωτική επιτροπή του “Summer Hoops” και συγκεκριμένα τους Γιώργο Ζάγκλα, Γιάννη Λιανό και Αλέξανδρο Πετράκη για τη διοργάνωση του τουρνουά.

«Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με τη συμμετοχή διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το πράξουμε και στο μέλλον. Τέτοιες ενέργειες άλλωστε αποτελούν διαφήμιση και προάγουν γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης» .