Στο ψάξιμο για προπονητή ο ΠΟΑΣτο ψάξιμο για προπονητή ο ΠΟΑ

Με την συνάντηση του Γιάννη Καλέμπουμπα με τον Μανόλη Σουτζή άρχισε ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του προπονητή στον ΠΟΑ μετά την αποχώρηση Κρασανάκη.

Το όνομα του Μανόλη Σουτζή ήταν ένα από αυτά που έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης στην συνεδρίαση της Δευτέρας και από αυτόν ξεκίνησαν οι διερευνητικές επαφές μέχρι ο ΠΟΑ να καταλήξει στον νέο προπονητή.

Στο Ατσαλένιο θέλουν να δουν προσεκτικά το θέμα αυτό και να κάνουν την καλύτερη επιλογή με τις λύσεις πάντως να είναι περιορισμένες. Εκτός από τον νεαρό τεχνικό στην λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Μύρωνα Σηφάκη, Γιάννη Χατζηνικολάου και Μανόλη Παπαματθαιάκη χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη. Πιο δύσκολη από τις τρεις αυτές περιπτώσεις είναι του Γιάννη Χατζηνικολάου που κι άλλες φορές στο παρελθόν όταν τέθηκε θέμα δεν προχώρησε λόγω της στενής φιλίας που τον συνδέει με τον κ. Καλέμπουμπα.

Η λύση Σουτζή για κάποιους δείχνει να έχει ένα προβάδισμα καθώς πληροί πολλά από τα στοιχεία που αναζητούν οι πράσινοι: είναι νέος, φιλόδοξος και έχει περάσει από το Ατσαλένιο ως ποδοσφαιριστής οπότε ξέρει καλά και την φιλοσοφία της ομάδας. Ίσως δεν είναι τυχαίο που η πρώτη επαφή έγινε με τον συγκεκριμένο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και ο επόμενος προπονητής. Η διοίκηση κινείται πάνω σε αυτό το θέμα και αναμένονται κι άλλες συναντήσεις τις επόμενες μέρες μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση.