Έμεινε ο Μάνος, ακολουθεί ο Μιλοσάβλιεφ Έμεινε ο Μάνος, ακολουθεί ο Μιλοσάβλιεφ

Στο φουλ έχουν βάλει τις μηχανές να δουλεύουν στον ΟΦΗ μετά την παραμονή Παπαδόπουλου για το κλείσιμο του εσωτερικού μετώπου. Έτσι μετά την ανανέωση με τον Στρέζο σειρά είχε χθες ο Δημήτρης Μάνος.

Ο νεαρός επιθετικός συμφώνησε χθες με την κρητική ομάδα και παρέμεινε στο ρόστερ παρά το... πρέσινγκ από την Λαμία. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του Παπαδόπουλου αλλά και οι κουβέντες που έκανε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Πολεμαρχάκη. Ο Μάνος μιλώντας χθες στην «Π» δήλωσε: «Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που παραμένω στον ΟΦΗ. Στα συν για μένα υπήρξε η παραμονή Παπαδόπουλου και το γεγονός ότι μου έδειξε εμπιστοσύνη τόσο αυτός όσο και η διοίκηση». Ο Μάνος αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Λαμίας και άλλων ομάδων και είπε: «Yπήρξε ενδιαφέρον αλλά και ο ΟΦΗ έδειξε να με θέλει και δεν ξεχνώ ότι αυτή η ομάδα με βοήθησε πολύ. Έκανα ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και θέλω να συνεχίσω». Για τον στόχο που έχει με τον ΟΦΗ τόνισε: «Aυτό που θέλω είναι να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα. Αυτός είναι ο στόχος και της ομάδας και ο δικός μου».

Στην τελική ευθεία έχουν μπει και οι συζητήσεις με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει πρόταση από Κύπρο θέλει να μείνει και όπως όλα δείχνουν θα είναι η επόμενη ανανέωση μετά τον Μάνο.

Ο Κώτσιος τεχνικός διευθυντής

Πέρα από τις ανανεώσεις χθες οριστικοποιήθηκε και η συμφωνία με τον Ηλία Κώτσιο για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα ο Κώτσιος άρχισε ήδη τις επαφές με τους παίκτες προκειμένου να κλείσουν όλα τα θέματα των ανανεώσεων.