ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους και καλώς να δεχτούμε τις πρώτες ζέστες. Λέτε να κάνουμε…συμπαράσταση στην κυβέρνηση και να μην πάμε διακοπές φέτος; Είναι μια κάποια λύσις για να γίνει η ανάγκη φιλοτιμία!

Η ΖΩΗ είναι μικρή πάντως για να μιζεριάζουμε. Ετσι ο καιρός, αλλιώς ο καιρός, μια ζωή…

ΠΩΣ ΤΟ είπε ο Μίκης Θεοδωράκης; «Νιώθω τόσο πλήρης και ευτυχής, που θα 'ναι άδικο να ζήσω κι άλλο»!

ΚΑΤΩ τα χέρια από τη δόση μας βρε! Ακου να δεις, οι Γερμανοί είχαν το θράσος να «παγώσουν» τη δόση των 8,5 δισ. ευρώ και πάμε για την άλλη εβδομάδα. Θα μείνουμε με το…σάκο στο χέρι. Μετά από τόση προσπάθεια και ιδρώτα…

ΒΡΗΚΑΜΕ τώρα το ρατσιστικό κρεσέντο του γνωστού για τα ακροδεξιά φρονήματά του Ολλανδού πολιτικού Γκέερτ Βίλντερς εναντίον των Ελλήνων, για να ασχολούμαστε…Τι να πω…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ στο Σύνταγμα, λιγότεροι και από πέρυσι. Αφού δεν το έχετε γιατί…δεν παραιτείστε; Οι επαγγελματίες και μη…αγανακτισμένοι ήταν άλλοι, εσείς δεν το έχετε!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ πτήσεις από και προς το Ηράκλειο διάβαζα χθες στην «Πατρίδα». Και πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πραγματικά είναι λόγος να κινηθεί η Δικαιοσύνη για όλους αυτούς που το κράτησαν σε τούτο το χάλι.

ΠΟΛΛΑ μπράβο στο πανεπιστήμιο Κρήτης. Ο διεθνής οργανισμός κατάταξης πανεπιστημίων "Times Higher Education" ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας νέας προσέγγισης στην κατάταξη των Πανεπιστημίων και το δικό μας Πανεπιστήμιο είναι στην ελίτ. Δεν είναι εύκολο πράγμα έτσι;

ΛΟΤΑΡΙΑ και στην Ελλάδα! Επίσημα το μέτρο επιβράβευσης ξεκινά και στην Ελλάδα λόγω σχετικής μνημονιακής υποχρέωσης, ενώ η πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να φορτώνει τους τυχερούς φορολογούμενους με πόντους στις κάρτες τους, μπαίνει επί του παρόντος στο συρτάρι και αντ’ αυτού θα γίνονται κληρώσεις μετρητών μια φορά τον μήνα.

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ θα γίνονται με βάση τις μηνιαίες συναλλαγές μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών- άρα δεν θα λαμβάνονται υπόψιν οι μεταφορές ποσών μέσω τραπεζικών λογαριασμών- και την ευθύνη τους θα έχει τελικά η ΔΗΛΕΔ (το παλιό ΚΕΠΥΟ) και όχι οι τράπεζες, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Το έπαθλο θα είναι 1.000 ευρώ για 1.000 τυχερούς το μήνα, έτσι ώστε να καλύπτεται το ετήσιο προβλεπόμενο κονδύλι των 12 εκατ. ευρώ. Το ζητούμενο είναι εάν τελικά θα είναι ακατάσχετα αυτά τα χρήματα. Δεν θα είναι προφανώς.