Έπτά πεζοπόροι ξεκίνησαν από το Ηράκλειο με προορισμό  την Ι.Μ. ΚουδουμάΈπτά πεζοπόροι ξεκίνησαν από το Ηράκλειο με προορισμό την Ι.Μ. Κουδουμά

Επτά πεζοπόροι συμμετείχαν στην προσκυνηματική πορεία 73χλμ. που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης από το Ηράκλειο με προορισμό την Ιερά Μονή Κουδουμά.

Οι Καμπαξής Σπ. ,Φανουργάκης Δ., Αρχάβλης Ελ., Βραβωρίτης Ι., Περάκης Π., Αποστολακάκης Αβρ. και η Πλουμή Αρ. έφθασαν μετά από 14 ώρες στην Ιερά Μονή, με τη συνδρομή των συνοδών (Στρατάκης Εμμ. και Τάσος, Στρατάκη Στ.).

Στον τερματισμό της πεζοπορίας, έγινε απονομή μεταλλίου από τον ηγούμενο της Μονής Πατέρα Μακάριο, ενώ δόθηκε και αναμνηστική εικόνα στους αθλητές.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν για την ευγενική τους χορηγία την κ. Αντωνογιαννάκη, την Βότομος Α.Ε., τον Κρητικό Φούρνο, τη βιοτεχνία κρουασάν Μαυροφρύδη, τον ΟΛΗ, την Fresh snack, τις Μινωικές Γραμμές και το ισοτονικό ΟSHEE.

Στον ημιμαραθώνιο του Εδιμβούργου έτρεξε εξάλλου ο αθλητής του ΣΜΚ Κώστας Διαρμισάκηs και πέτυχε τον πολύ καλό χρόνο 1 ώρα και 41 λεπτά (980ος σε 9100 αθλητές και 22ος στην κατηγορία 55-60 ετών).Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΜΚ συγχαίρει τον αθλητή για την σπουδαία του εμφάνιση.

Παράλληλα, η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή του Ομίλου Υπεραποστάσεων Κρήτης Γιώργου Παχάκη.