Παρελθόν ο Κεφαλούκος από τον ΗρόδοτοΠαρελθόν ο Κεφαλούκος από τον Ηρόδοτο

Τη λύση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Κεφαλούκο ανακοίνωσε η διοίκηση του Ηροδότου, συνεχίζοντας έτσι τη… αποσυμφόρηση του έμψυχου δυναμικού της.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, που είχε φέτος 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 γκολ, δεν θα ενισχύσει την ομάδα της Αλικαρνασσού στη Γ’ Εθνική κατόπιν δικής του επιθυμίας, ωστόσο δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασμίξουν οι δρόμοι του με τον Ηρόδοτο, όπως αναφέρει στην ευχαριστήριά της ανακοίνωση η διοίκηση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Λάμπρο για την πολύ μεγάλη προσφορά του εφέτος σε όλους αυτούς τους τίτλους και τις επιτυχίες και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή και στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Λάμπρο, ξέρουμε ότι ο Ηρόδοτος είναι το σπίτι σου, είναι η ομάδα της καρδιάς σου και ότι θα είσαι για πάντα κοντά. Καλή συνέχεια, καλή πορεία και εις το επανιδείν».

Να θυμίσουμε ότι ο Κεφαλούκος είναι ο 6ος παίκτης που αποχωρεί από τον Ηρόδοτο μετά τους Αχιλλέως, Φράγκο, Παπαδάκη, Κοιλιάρα, Τσουμάγκα. Οι Φραγκουλάκης, Μπαλάφας, Λουτριώτης έχουν ανανεώσει, ενώ έχει αποκτηθεί ο Λέσι.