Νεοκοσμίδης και Χαϊντίνι που βραβεύτηκανΝεοκοσμίδης και Χαϊντίνι που βραβεύτηκαν

Το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο άνοιξε τις πύλες του, φιλοξενώντας την «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών» που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της ΕΠΣΗ.

Τα καλύτερα ταλέντα της Κρήτης και δεκάδες επισκέπτες έζησαν όμορφες στιγμές στο κέντρο όπου χτυπά η καρδιά του ΟΦΗ, απολαμβάνοντας την καλύτερη φιλοξενία από την Ακαδημία ποδοσφαίρου που διοργανώνει το σπουδαίο αυτό τουρνουά. Όλες οι Ακαδημίες που αγωνίστηκαν πήραν αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους, ενώ δόθηκαν δώρα του ΟΦΗ σε όλα τα παιδιά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ΟΦΗ '94 κατέκτησε την πρώτη θέση στις ηλικίες 2001-02 κερδίζοντας στον τελικό 1-0 τα Κανάρια Εργοτέλη ενώ ο ΟΦΗ πήρε την πρωτιά και στις ηλικίες 2005-06 κερδίζοντας στα πέναλτι το Αθλόπολις.

Δώρα δόθηκαν και στους MVP της πρώτης μέρας. Best Player στις ηλικίες 2001-02 ψηφίστηκε ο Χαϊντίνι (Κανάρια) και καλύτερος τερματοφύλακας ο Νεοκοσμίδης (ΟΦΗ '94). Best Player στις ηλικίες 2005-06 αναδείχτηκε ο Γωνιανάκης (ΟΦΗ) και καλύτερος τερματοφύλακας ο Χαλκιαδάκης (ΟΦΗ). Στη «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών» μετείχαν συνολικά 18 σύλλογοι της Κρήτης με 38 ομάδες και περισσότερα από 600 παιδιά.