Η ομάδα της ΓΕΙ παρακολούθησε τη σχολή διαιτησίας βόλεϊ στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας Η ομάδα της ΓΕΙ παρακολούθησε τη σχολή διαιτησίας βόλεϊ στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας

Με την παραμονή του Δημήτρη Ζλατιλίδη για τρίτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, που θα βρει το τοπικό συγκρότημα, όπως όλα δείχνουν, ξανά στο γνώριμο περιβάλλον της Α2 κατηγορίας.

Όπως ανέφερε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο πρόεδρος του συλλόγου και επικεφαλής του τμήματος Γιάννης Δανδάλης: «Θα συνεχίσουμε με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε και φέτος μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά με περισσότερους παίκτες από το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Οι συνθήκες που επικρατούν είναι δύσκολες οικονομικά, αλλά θα συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια που κάναμε φέτος».Για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την κατηγορία που θα κληθεί να δώσει τη μάχη του ο ΟΦΗ του χρόνου, ο κ. Δανδάλης επεσήμανε: «Δεν ξέρουμε ακόμη οριστικά πώς θα είναι η κατηγορία, αλλά πιθανότατα θα είναι όπως ήταν φέτος και δεν θα γίνει η Pre League των 12 ομάδων, καθώς μόνο 10 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή».

Σχολή διαιτησίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κουτσουνάρι της Ιεράπετρας η σχολή διαιτησίας βόλεϊ που οργάνωσε ο ΣΥΔΠΕΚ.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές, γεγονός που ικανοποίησε τους διοργανωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα της σχολής παρακολούθησαν αθλητές-τριες, προπονητές και παράγοντες της ΓΕ Ιεράπετρας, σε μία προσπάθεια επιμόρφωσης που η αλήθεια είναι ότι δεν επιλέγουν συχνά τα σωματεία. «Μετά το τέλος ενός εποικοδομητικού διημέρου που μας, βοήθησε να γνωρίσουμε το βόλεϊ απ΄ τη σκοπιά του διαιτητή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΠΕΚ) και ιδιαιτέρως τον κ. Κοκοτσάκη -καθηγητή διαιτησίας- που με κατανοητό τρόπο μας έβαλε στο πνεύμα της διαιτησίας.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Sunshine Crete Beach & Village για την υπέροχη φιλοξενία και όλους τους υποψηφίους διαιτητές για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν»,

αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΕΙ.

Στο μεταξύ, με ήττα και κακή εμφάνιση ξεκίνησαν οι κορασίδες της ΑΘΛΕΣΗ τη διαδρομή τους στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στα Μελίσσια.

Οι πρωταθλήτριες Κρήτης ηττήθηκαν με 3-0 από τον Απόλλωνα Πάτρας (11-25, 13-25, 11-25).

ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης): Φακουρέλη, Μασέλη, Παπαχατζάκη, Γενειατάκη Ε., Μεσαριτάκη, Τσιναρίδου, Μπέμπρη (λ), Ρουμπάκη(λ), Πλουμή, Μηλάκη, Γενειατάκη Α., Ζερβού, Μακρή.

Σήμερα (4μμ) η ΑΘΛΕΣΗ θα αντιμετωπίσει τη Δραπετσώνα.