Ο Σουτζής από τους υποψήφιους για τον πάγκο του ΠΟΑΟ Σουτζής από τους υποψήφιους για τον πάγκο του ΠΟΑ

Έναν νέο… Κρασανάκη ψάχνει ο ΠΟΑ για τον πάγκο του για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Κρασανάκη μετά το διαζύγιο των δυο πλευρών.

Το πετυχημένο πείραμα με τον Κρασανάκη, που ο ΠΟΑ τον πήρε από το τοπικό και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει έργο στον ΠΟΑ, οδηγεί τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό της Γιάννη Καλέμπουμπα στην απόφαση να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και σε αυτή την φάση που η ομάδα του βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά ωστόσο στον ΠΟΑ δεν βιάζονται και θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή με κριτήρια την ηλικία, την γνώση και την όρεξη για δουλειά.

Αναζητούν έναν προπονητή που θα έχει τα στοιχεία που είχε και ο Βασίλης Κρασανάκης, ο οποίος παρά τη δυσπιστία που αντιμετώπισε στην αρχή λόγω της απειρίας του, στην πορεία κέρδισε την αναγνώριση και την εκτίμηση του κόσμου του Ατσαλένιου.

Μια περίπτωση που ακούγεται είναι του Μανόλη Σουτζή που είναι νέος προπονητής και έχει περάσει από το Ατσαλένιο ως ποδοσφαιριστής. Είναι δεδομένο ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις με τους “πράσινους” να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις που να ταιριάζουν με το προφίλ της ομάδας.