Θα περιμένει τον Εργοτέλη ο Σούλης Παπαδόπουλος αλλά η παραμονή του θα εξαρτηθεί από το στόχο της ομάδας Θα περιμένει τον Εργοτέλη ο Σούλης Παπαδόπουλος αλλά η παραμονή του θα εξαρτηθεί από το στόχο της ομάδας

Την πρόθεσή του να περιμένει τον Εργοτέλη έκανε γνωστή στον Γιώργο Βρέντζο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Παρότι η διοίκηση των κιτρινόμαυρων ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 26 Ιουνίου δεν θα κάνει καμιά επαφή για θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει τον λόγο του στον πρόεδρο της ομάδας ότι δεν πρόκειται να μιλήσει με κανένα προτού ξεκαθαρίσει το θέμα του με τον Εργοτέλη.

Πιθανότατα αυτό θα είναι και το πρώτο θέμα το οποίο θα τεθεί στο τραπέζι της συζήτησης μετά τις 26 του μήνα οπότε και αναμένεται να έχει φανεί σε μεγάλο βαθμό ποια θα είναι η εικόνα της ομάδας σε ό,τι αφορά το μετοχικό-διοικητικό πεδίο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους για τη νέα περίοδο.

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε τονίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος ότι «αποστολή μου είναι είτε να σώζω είτε να ανεβάζω ομάδες» και άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι εφόσον ο Εργοτέλης πάει για άνοδο δεν έχει λόγο να φύγει. Τα δεδομένα θα αλλάξουν αν η νέα διοίκηση θέσει ένα διαφορετικό πλάνο που δεν θα δίνει προτεραιότητα στον πρωταθλητισμό.

Ο στόχος θα εξαρτηθεί από το οικονομικό αφού αν ο κ. Βρέντζος βρει αυτό που θέλει τότε ο Εργοτέλης θα πάει φουλ για άνοδο, αν όμως η προσπάθεια του δεν στεφθεί με επιτυχία θα κρατήσει μικρότερο καλάθι κι αυτό θα επηρεάσει τον σχεδιασμό και φυσικά θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη που θα έχει το θέμα προπονητή. Στον Εργοτέλη πάντως εκτιμούν τη στάση του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος θα μπορούσε αν ήθελε να κοιτάξει να διασφαλίσει το μέλλον του όμως περιμένει τον Εργοτέλη χωρίς να είναι σίγουρο αν θα συνεχίσουν μαζί.

Εφόσον δε οι κιτρινόμαυροι βάλουν ως στόχο την άνοδο τότε μπορεί να θεωρηθεί και ως δεδομένο ότι ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας…