Στην ανανέωση της συνεργασίας με 4 ποδοσφαιριστές προχώρησε η ομάδα των Μοιρών. Με την ομάδα της Μεσαράς συνεχίζουν για άλλη μία σεζόν οι Νίκος Ιερωνυμάκης, Σπύρος Χαρατσής, Αντώνης Προβιδάκης και Αντώνης Ξεκαρδάκης ενώ σύντομα αναμένονται και οι πρώτες κινήσεις στα μεταγραφικά.

Την απόκτηση του Τόλη Καραφωτιά που έμεινε ελεύθερος από τον Ζαρό ανακοίνωσε χθες η ΑΕΚ. Στην ανακοίνωση η ομάδα του Κατσαμπά αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ο Τόλης είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Ζαρό και παλαιότερα στον Ηρόδοτο.

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον Τόλη πίσω στο σπίτι του και στην οικογένειά του και του ευχόμαστε να είναι υγιής! Καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του έπαιξαν ο γαμπρός του Μπαρκάτσας Κώστας που είναι ένας εκ των γενικών αρχηγών στην ομάδα μας και ο αδερφός του Τάκης Καραφωτιάς που αγωνίζεται στην ΑΕΚατσαμπά και είναι ένας εκ των αρχηγών μας.

ΥΓ. Αναμένονται και άλλες σπουδαίες μεταγραφές!”.

Η οικογένεια της Μινωικής χορεύει το επόμενο Σάββατο. Σε μια εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν Μινωική, Νέοι Μινωικής και η ακαδημία του Συλλόγου το Σάββατο 17 Ιουνίου στο γήπεδο της ομάδας με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τόσο κρητική μουσική με τον Κώστα Νοδαράκη όσο και λαϊκό πρόγραμμα με τον Γιώργο Τροχήδη στο τραγούδι και τον Δημήτρη Αγγελάκη στο μπουζούκι. Το κόστος είναι μόλις πέντε ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό!

Σε τρεις ακόμα ανανεώσεις προχώρησε η Δαμάστα που ήρθε σε συμφωνία με τους Σταύρο Δαργαντή, Κώστα Τσάφκα και Γιώργο Πυτικάκη για να αγωνιστούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του συλλόγου.

Στην Τύλισο θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λεωνίδας Αποδουλιανάκης και ο Μανώλης Μπουγαδάκης, οι οποίοι συμφώνησαν με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασία τους.

Πέρα από αυτούς έχει ανανεώσει ο Νίκος Μανιώρος ενώ έχει αποχωρήσει ο Γιώργος Χαραλαμπάκης.

Στην απόκτηση του Κώστα Λιουδάκη προχώρησε η ομάδα των Ελπίδων πραγματοποιώντας την τρίτη μεταγραφή της.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Ελπίδων και επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά το πέρασμα του από την Δόξα Τριλόφου στις τοπικές κατηγορίες της Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ρωμανό.

Στο Ασήμι με διπλή ιδιότητα θα συνεχίσει ο Θοδωρής Αντωνάκης μετά την αποχώρησή του από τον Ζαρό.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, από την μια θα αγωνίζεται στην ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και παράλληλα θα είναι και ο νέος τεχνικός της «Αναγέννησης Μεσσαράς» που αποτελεί την «θυγατρική» του Ασημίου.