Οι παμπαίδες της ΓΕΗ Οι παμπαίδες της ΓΕΗ

Δύο ακόμα τίτλους πανηγύρισε η ΓΕΗ στο τοπικό βόλεϊ, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο. Τόσο οι παμπαίδες όσο και οι παγκορασίδες του συλλόγου κυριάρχησαν στους καθοριστικούς τελικούς και σήκωσαν τις κούπες.

Τα αγόρια του Νικήτα Νικητάκη επικράτησαν με 3-0 και στα Χανιά του ΣΦΠΧ και πήραν τον 4ο τίτλο της σεζόν, μετά τους άνδρες, τους εφήβους και τους παίδες.

Η σύνθεση της ΓΕΗ: Μαυρίδης, Παχιαδάκης, Σταυρόπουλος, Σταυρακάκης, Ματαλλιωτάκης, Αναστασάκης, Βροντάκης, Ντίντι.Στις παγκορασίδες, η ΓΕΗ εμφανίστηκε πιο έτοιμη από την ΑΘΛΕΣΗ στον 3ο τελικό και με νίκη 3-0, κατέκτησε τον τίτλο στο Λίντο.

Ο Νίκος Προύφας στηρίχθηκε στις αθλήτριες: Αντωνακάκη, Απλαδά, Περδικάκη, Ζαχαριουδάκη, Γιαγκιόζη, Σαπουντζή, Κολαρετάκη, Αγγέλη, Μαυράκη Η., Αποστολίδου, Μαυράκη Ε., Δαφέρμου, Στεφανάκη, Πολυμίλη, Παπαδάκη, Μπαριτάκη, Κλάδου, Τεφτσή, Μελικώνη.

Να σημειώσουμε ότι οι ομάδες παίδων και κορασίδων της ΓΕΗ και της ΑΘΛΕΣΗ αντίστοιχα, θα ξεκινήσουν αύριο τις προσπάθειές τους στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Αθήνα.