ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! 12 Ιουνίου και ο καιρός δεν λέει να στρώσει. Βορειοελλαδίτικος, σχεδόν τροπικός!

ΒΕΒΑΙΑ, όπως έλεγε κι ο Kin Hubbard “μην τα βάζετε με τον καιρό. Αν δεν άλλαζε κάθε λίγο και λιγάκι, οι εννιά στους δέκα δεν θα ήταν σε θέση να ξεκινήσουν μια συζήτηση»!

ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ αδιέξοδο η Βρετανία, λένε οι σχολιαστές μας. Βρε, τι πάθαμε με το κάζο της Τερέζας Μέι! Θα κλάψω γοερά τώρα…

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ή ο εφιάλτης των υποψηφίων τόσα χρόνια τώρα. Ξεκινάμε…μαλακά και τους περιμένουν στην…ορθή γωνία!

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωτερικών ξέραμε ότι έχουν θέμα. Αλλά εδώ το παράκαναν. Αναγκάζουν τους πιο σοβαρούς διπλωμάτες μας να φύγουν. Τον Κοτζιά τον είχε καταλάβει μέχρι και ο Γιώργος. Τούτος εδώ…πράμα!

Η ΖΩΗ και τα…σούργελα. Πραγματικά σκέφτομαι από τι γλιτώσαμε… Δεν γλιτώσαμε ακόμη;

ΥΠΟ άλλες συνθήκες θα ήταν ένα εύστοχο σχόλιο. Ο Τατσόπουλος αδικεί τον εαυτό του με αυτά που γράφει για τον Πολάκη. Κυρίως για τους πυροβολισμούς. Αλλά πρέπει να έχει…φρένο όταν κάνει χαρακτηρισμούς και ως Κρητικός ο ίδιος. Κρίμα.

Ο ΓΙΑΝΝΟΣ και η αγοροπωλησία της βίλας στο νησί. Τι έγινε με αυτή την εταιρεία; Όντως συστάθηκε…είκοσι μέρες πριν το ντιλ; Τυχαίο!

ΑΛΗΘΕΙΑ, μέχρι πότε ο δήμαρχος θα ανέχεται αυτές τις καταστάσεις στη Λότζια; Αυτά που μαθαίνω ξεπερνούν τις συνήθεις…γκρίνιες και μοιάζει ότι αρχίζει η παρασιτική κατάσταση που κανένας δεν θέλει.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ πολύ να μάθω τι χρειαζόταν να γιορτάσει ο Άρειος Πάγος τα…182 του χρόνια. Επειδή θα φύγει η κυρία ή θα το καθιερώσουμε;

HTAN ο νούμερο 1 καταζητούμενος στον πλανήτη. Ο λόγος για τον επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος” Αμπουμπάκρ αλ-Μπαγκντάντι, ο οποίος, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Συρίας, είναι νεκρός. Κρατάμε μικρό καλάθι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ήθελες; Ο Μάθιου Γκούντγουιν, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Κεντ, είχε αποκλείσει μέσω ανάρτησής του στα social media να συγκεντρώσουν οι Εργατικοί πάνω από 38% στις βουλευτικές εκλογές της Πέμπτης. Μάλιστα, ο ακαδημαϊκός ήταν τόσο σίγουρος για την πρόβλεψή του, που είχε δεσμευτεί να «φάει δημόσια το βιβλίο του» εάν το διέψευδαν τα αποτελέσματα. Και το ‘κανε ο αφιλότιμος!

ΕΙΔΑ και τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ. Δεν μπορώ να πω, από εμφάνιση και lay out πολύ καλά πάνε.

O.. Επικρητικός