Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τη σεζόν ο ΟΦΗ ο οποίος συνέτριψε τον Αιγινιακό με 6-1 στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου χθες στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε το σκορ του αγώνα με τη Σπάρτη και τουλάχιστον πρόσφερε γκολ και θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους αποζημιώνοντάς τους για τη φετινή αποτυχημένη χρονιά.

Ο κόσμος έφυγε με μια γλυκόπικρη γεύση χθες από το γήπεδο αφού είδε για μια ακόμα φορά την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρει κατά ριπάς αλλά την ουσία να έχει χαθεί εδώ και καιρό. Πάντως αυτό δεν εμπόδισε αρκετό κόσμο να μπει στο τέλος στο γήπεδο για να πάρει τις φανέλες των παικτών ως ενθύμιο από τη φετινή σεζόν.

Ο ΟΦΗ συνέχισε στους ρυθμούς των τελευταίων αγωνιστικών και δεν έδειξε οίκτο ούτε στον Αιγινιακό που ήρθε μόλις με 13 παίκτες και ολοκλήρωσε το ματς με 10 καθώς ο Σγκούρι στο 85ʼ τραυματίστηκε, σε μια σύγκρουσή του με τον Κώτσιο στο κεφάλι.

Η καλή μέρα φάνηκε από το… ξεκίνημα αφού στα 27ʼʼ ο Μάνος με ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ στο πρωτάθλημα με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ και στο 3` ο Βουό από ωραία συνδυασμένη προσπάθεια έγινε ο τελικός αποδέκτης και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Το επιθετικό κρεσέντο του ΟΦΗ έφερε και δυο ακόμα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Χαντί στο 28ʼ να κάνει το 3-0 από πάσα του Μιλοσάβλιεφ και άψογο πλασέ και τον Βουό στο 33` να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από κόρνερ του Νάστου και αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Με το 4-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και ήταν θέμα διαχείρισης από τον ΟΦΗ το πού θα φτάσει το σκορ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (58ʼ) ήρθε το γκολ του Αιγινιακού με το δυνατό σουτ του Γκατσολάρι έξω από την περιοχή που μείωσε σε 4-1 για να απαντήσει όμως ο ΟΦΗ με το δοκάρι του Κοιλιάρα στο 61ʼ και με τα δυο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 6-1.

Το πέμπτο γκολ ήρθε στο 65ʼ με το χατ-τρικ του Βουό που από την σέντρα του Χαντί νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Καραγκιόζη και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Μιλοσάβλιεφ στο 70ʼ με ωραίο αριστερό σουτ. Ο Τσαγκαράκης (Χανίων) είχε εύκολο έργο αλλά δεν απέφυγε κάποια λάθη. Στο τέλος απέβαλε με δυο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό τον Μάνο ενώ κιτρίνισε ακόμα τους Κομεσίδη, Κώτσιο.

ΟΦΗ: Δαύκου, Κιάσσος (55` Βρεττός) Κοιλιάρας, Κώτσιος, Κομεσίδης, Νάστος, Χίσι (59ʼ Κοντογιάννης), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος, Βουό(75` Μπουρσέλης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Παντεκίδης, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος. Παπουτσογιαννόπουλος, Γκατσολάρι, Μουκίδης, Ρανγέλοφ (58ʼ Κυριλλίδης), Φασίδης, Ζγκούρι (70ʼ Παπαδόπουλος).