Ο Μάνταλος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 82’ να δώσει τη νίκη στην Εθνική Ο Μάνταλος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 82’ να δώσει τη νίκη στην Εθνική

Η εθνική μας ομάδας δεν καταλαβαίνει από έδρες. Μετά το 1-1 στο Βέλγιο πήρε ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) στην Ζένιτσα από την Βοσνία και παρέμεινε 2η και αήττητη πάνω από τη χθεσινή της αντίπαλο στη βαθμολογία.

Η Ελληνική ομάδα με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο που πιέστηκε από τους Βόσνιους που διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι σε χέρι του Παπασταθόπουλου κράτησε μάλλον άνετα τον βαθμό και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη αν ο Μάνταλος ευστοχούσε στην τεράστια ευκαιρία που είχε στο 82’ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση.

Η εθνική μας κατάφερε να σταθεί όρθια σε μια καυτή έδρα όπου οι Βοσνιοι αποδοκίμασαν στον εθνικό μας ύμνο ενώ στο τέλος επιτέθηκαν σε Μανωλά και Γιαννιώτα όταν αποχωρούσαν από το γήπεδο ενώ πήγαν να δημιουργήσουν επεισόδια και στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας.

Ο Ιταλός Ριτσόλι δεν ενέδωσε στις συνεχείς διαμαρτυρίες των Βόσνιων που ζητούσαν συνεχώς πέναλτι και είχε μια καλή διαιτησία.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Βράνιες, Σούνιτς (69’ Ντούμιτς), Ζουκάνοβιτς, Πιάνιτς, Γιάγιαλο, Βίστσα, Ιμπίσεβιτς, Λούλιτς (21’ Κόντρο) (77’ Μπέσιτς), Τζέκο

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος (91’ Κουρμπέλης), Μπακασέτας (50’ Δώνης), Φορτούνης (94’ Μανιάτης), Μήτρογλου.

Στα άλλα δυο παιχνίδια το ομίλου το Βέλγιο νίκησε στην Εσθονία με 2-0 και η Κύπρος στο Γιβραλτάρ με 2-1.

Το Βέλγιο είναι στην κορυφή με 16 βαθμούς, η Ελλάδα στην 2η θέση με 12, η Βοσνία στην 3η με 11, η Κύπρος στην 4η με 7, η Εσθονία στην 5η με 4 και το Γιβραλτάρ στην 6η με 0.

Την επόμενη αγωνιστική η εθνική μας στα τέλη Αυγούστου θα υποδεχθεί στο “Καραισκάκης” την Εσθονία.